Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Bedrukte mokken zijn de beste decoratie voor uw kantoor

Waarschijnlijk is het eerste wat u pakt wanneer u op kantoor komt koffie. Of thee, voor als u geen koffie drinkt. Voor velen kan de dag pas beginnen wanneer ze een mok met koffie hebben. Het is dus belangrijk om te zorgen voor goede mokken. Mokken hebben een groot oppervlakte en zijn dus geschikt om uw logo op te laten drukken. Zo kunt u bijvoorbeeld een pakkende tekst laten drukken, samen met uw logo. Deze mokken zijn niet alleen leuk voor intern gebruik, maar werken ook goed voor uw klantrelaties. Laat mokken bedrukken met uw logo en geef ze aan uw klanten. Doordat mokken veel gebruikt worden, zal uw logo veelvuldig in beeld zijn. Zo kan uw klant heerlijk genieten van een mok koffie en zal uw naam altijd goed zichtbaar zijn. Bij BudgetGift kunt u mokken laten bedrukken. Zij hebben al ruim 20 jaar ervaring in het bedrukken van diverse relatiegeschenken, waaronder mokken.

Waar moet u op letten?

Mokken zijn op verschillende manier te bedrukken. Zo kunt u kiezen voor mokken die in 1 tot 6 kleuren bedrukt kunnen worden, maar ook voor mokken die in full colour bedrukt worden. Hoe meer kleuren er gedrukt worden, hoe duurder de bedrukking is. Daarnaast moet u letten op de drukpositie. De meest gebruikte drukpositie is links van het oor. De meeste mensen zijn rechtshandig en zo is de opdruk altijd in beeld wanneer zij een slok nemen. Wat steeds populairder wordt is bedrukking rondom de mok. Dit biedt een groter drukoppervlak dan alleen bedrukking links van het oor. Zo kunt u de mok ook aan beide kanten van het oor laten bedrukken. Dit is een leuke manier om bijvoorbeeld een jubileum te vieren. Ook moet u erop letten dat de opdruk van de mok vaatwasbestendig is. Zonder vaastwasbestendige opdruk is de bedrukking er al met enkele wasbeurten af. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Let er dus altijd op of de mok vaatwasbestendig is. Als dit er niet specifiek bij staat raden we aan om contact op te nemen met de klantenservice. Zij helpen u verder. Doordat mokken vaatwasbestendig gemaakt moeten worden, zijn ze niet binnen 1 of 2 dagen bedrukt. Dit kan soms zelfs enkele weken in beslag nemen. Houdt hier rekening mee wanneer u mokken laat bedrukken.

Online bedrukte mokken bestellen

Voor ieder budget is er een perfecte mok te vinden. Bedrukte mokken zijn bij BudgetGift al vanaf 36 stuks te bestellen. Het is dus niet zo dus u honderden mokken af moet nemen. Als je een mok hard laat vallen, is er een kans dat hij breekt. Wij raden om deze reden aan wel iets meer mokken te bestellen, zo heeft u altijd genoeg voorraad. BudgetGift levert kwaliteit en zo kunnen u en uw klanten iedere dag weer genieten van lekkere koffie of thee uit een mok met uw logo. Een beter begin van de dag is er niet.

 

https://www.budgetgift.nl/