Passion 4 Web
Image default
Eten en drinken

Bidon als relatiegeschenk

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk voor klanten of voor zakelijke relaties? Je kunt folders en flyers en een fles wijn of andere versnaperingen weggeven, maar dat blijft niet voor een langere tijd in het geheugen van een relatie. En je wil wel dat als je in relatiegeschenken investeert, dat je iedere keer in het geheugen van de relatie komt. Een bidon is misschien wel een goed idee. Wanneer zou je een bidon aan een relatie geven?

Wanneer is het een goed idee om bidons in te zetten als relatiegeschenk?

Een bidon is altijd ideaal voor als mensen onderweg zijn naar werk of tijdens het sporten. Elk huishouden heeft wel bidons in de kast liggen. Maar wanneer zou een bidon passend zijn als relatiegeschenk? Een relatiegeschenk moet wel passen bij je uitstraling, je imago en je kernwaarden. Met een bidon ondersteun je een gezonde en sportieve levensstijl. Je helpt mensen bewuster te leven en meer (water) te drinken. Heeft jouw onderneming de termen vitaliteit, gezondheid of sportiviteit in de kernwaarden terugkomen? Dan zou een bidon helemaal niet gek zijn!

Milieuvriendelijke bidons

Mensen leven bewuster. Ze zijn zich meer bewust van wat ze eten en drinken, maar ook van welke producten ze gebruik maken. Een bidon is vaak van plastic. Daarmee smaakt en ruikt een bidon vaak ook naar plastic. Niet lekker als je gewoon water uit je bidon drinkt. Daar is een oplossing voor. De bidons van Retulp.nl bijvoorbeeld, zijn milieuvriendelijk. Dat wil zeggen dat ze gemaakt zijn van suikerriet. Suikerriet neemt bij het groeien al CO2 op en daarmee reduceert het de uitstoot van broeikasgassen. Suikerriet is veilig voor voedsel en volledig recyclebaar.

Bidon bedrukken bij Retulp.nl

Vergroot je naamsbekendheid door bidons te bedrukken. Je kunt kiezen voor een logo, maar ook voor een boodschap tijdens bijvoorbeeld een campagne met een sterke leus. Je kunt bidons in allerlei kleuren krijgen en de bedrukking kun je ook helemaal zelf kiezen. Bij Retulp.nl kun je ook je ontwerp zelf maken. Een bidon bedrukken? Neem contact op met Retulp voor meer informatie of vraag een offerte aan.

https://retulp.nl/