Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Bij deze kampeerspecialist kun je een vouwwagen naar wens kopen

Een vouwwagen kopen is vaak een grote beslissing. De wagens zijn niet goedkoop, maar zijn wel een mooie investering waar je lang van kunt genieten. Het is daarom begrijpelijk dat je hier goed over na wilt denken. Bij welk bedrijf ga je een vouwwagen kopen? Voor welk model of merk kies je? En aan welke specifieke wensen moet de vouwwagen voldoen? Dit zijn allemaal goede vragen! Bij Smitveld zijn ze al jarenlang gespecialiseerd in de productie en verkoop van vouwwagens. Ze hebben een mooie collectie aan vouwwagens van hoogwaardige kwaliteit. Ze bieden verschillende varianten aan en vertellen je hier graag meer over. Ook voorzien ze je van advies op maat en zorgen ze ervoor dat jij onbezorgd op vakantie gaat met een vouwwagen naar wens.

Keuze uit verschillende modellen

Wanneer je een vouwwagen gaat kopen bij Smitveld, heb je de keuze uit verschillende varianten. Ga je met het hele gezin op vakantie of gezellig met een groep vrienden? Dan is een vierpersoons of zespersoons vouwwagen het meest passend. Ga je slechts met z’n tweeën op pad? Dan voldoet een tweepersoons vouwwagen ook al. Bij deze specialist heb je de keuze uit vier verschillende modellen: Violist, Ruebist, Patist en Lodgist. Deze vouwwagens zijn door Smitveld zelf ontwikkeld en zijn van alle gemakken voorzien. Zo heeft elke vouwwagen een uniek opzetsysteem, waarmee je de wagen binnen 15 minuten opgezet en afgespannen hebt. Er zijn geen uitgebreide en ingewikkelde opzetinstructies, maar je volgt gewoon enkele stappen in een logische volgorde. Daarnaast worden de vouwwagens met een AL-KO systeemchassis geleverd, waarmee de wagen eenvoudig vervoerd kan worden.

Vraag advies aan deze specialist

Bekijk het aanbod van Smitveld online voor meer informatie. Als je vragen hebt of advies wilt over het kopen van een vouwwagen, kun je ook altijd contact opnemen met deze specialist. Je vindt de contactgegevens op hun website. Wil je de vouwwagens in het echt kunnen bekijken? Ga dan langs in hun showroom! Hier staan de medewerkers voor je klaar om je rond te leiden en meer te vertellen over hun aanbod.

https://www.smitveld-vouwwagens.nl/