Passion 4 Web
Image default
Eten en drinken

Diverse recepten met filet americain

Ben je een echte liefhebber van filet americain? Dan ben je vast en zeker ook bekend met de filet americain van Ladessa. Dit product heeft namelijk al vele malen gewonnen in blinde smaaktests. Ook zijn ze regelmatig geëindigd op een tweede of derde plaats. Dat de filet americain van dit merk verrukkelijk is, is daarmee dus wel bewezen. Hoe ze het keer op keer voor elkaar krijgen om zo hoog te scoren in deze tests? Zelf zeggen ze dat ze dat te danken hebben aan de unieke combinatie van ingrediënten. Naast 100% Nederlands rundvlees van de meest hoogwaardige kwaliteit, bevat een bakje filet americain namelijk ook heerlijke specerijen en kruiden. Naast het feit dat deze spread heerlijk smaakt op een boterham of broodje, kun je er nog veel meer mee. Ben je benieuwd wat? Lees dan vooral verder en kom erachter.

De leukste borrelhapjes maak je met filet americain

Veel mensen kennen filet americain enkel als spread voor op de boterham. Dat is natuurlijk heerlijk, maar wist je dat je dit unieke smeerseltje ook kunt verwerken in heerlijke borrelhapjes? Serveer bijvoorbeeld toastjes met filet americain en een olijf, maak miniquiches, een gevuld eitje of een smaakvolle wrap. Ook is filet americain heerlijk in combinatie met komkommer. Maak leuke schuitjes van de komkommer, vul deze met filet americain en top het af met wat stukjes gekookt ei en een blaadje rucola. Het is onwijs eenvoudig, maar ziet er prachtig uit. En het belangrijkste: het smaakt ook nog eens fantastisch!

Aan de slag met jouw eigen recepten

Op de website van Ladessa vind je diverse recepten voor hapjes en gerechten met filet americain. Kies een van deze recepten uit en ga zelf aan de slag in de keuken. Uiteraard kun je deze pagina ook alleen gebruiken ter inspiratie. Wellicht heb je zelf wel een veel beter idee! Leef je uit en laat het je heerlijk smaken!

https://ladessa.nl/

Gerelateerde artikelen

Kies voor het beste Griekse restaurant door uit te gaan of te bestellen

De beste zaalverhuur in de omgeving van Alblasserdam vindt u hier

Bier- en borrel geschenkboxen