Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Bloembakken

Creëer een fijn sfeertje in uw tuin met deze bloembakken!

Wilt u uw tuin graag opleuken en gezellig maken? Dat kan met behulp van mooie bloembakken! Deze kunt u krijgen in diverse soorten, maten en kleuren. Ook kunt u ze natuurlijk vullen met de mooiste gekleurde bloemen. Welke soort bloembak past er nou het beste in uw tuin? Wij vertellen u graag welke soorten er allemaal zijn, dus lees gauw deze blog verder!

De diverse soorten bloembakken

Zoals we net al zeiden zijn er heel veel verschillende soorten bloembakken. Bij de partij Tuinvoordeel kunt u daarvoor terecht. Zij hebben een ruim aanbod aan diverse soorten bloembakken en bieden een fijne service. Bij Tuinvoordeel weet u dat u gegarandeerd een mooie bloembak vindt, die perfect past in uw tuin. Wij zetten ze allemaal voor u op een rijtje. 

  • Polyester bloembakken, deze bloembakken worden vaak gebruikt voor de moderne tuin en op dakterrassen.

  • Hoogglans plantenbakken, deze hebben een echt design uiterlijk.

  • Aluminium plantenbakken, deze gaan erg lang mee door de duurzame coating.

  • Cortenstaal bloembakken, deze vrijwel onverwoestbare bloembakken hebben door de natuurlijke look een warme uitstraling

  • Hardhouten bloembakken, passen goed in een klassieke en moderne tuin, met deze bloembak creëert u een warme sfeer in uw tuin.

  • Kunststof bloempotten, zijn in verschillende kleuren beschikbaar, waardoor u het goed kan combineren.

  • Verlichte bloempotten, deze worden vaak gebruikt op (horeca)terrassen. Doordat ze licht geven kunt u ook ’s avonds genieten in uw tuin.

  • Polymeer beton plantenbakken, deze plantenbakken hebben een stoer uiterlijk en passen perfect in openbare tuinen. 

  • Beadz plantenbakken, deze duurzame plantenbakken zijn handgemaakt en zijn een echte eyecatcher in uw tuin.

  • Verzinkte bloembakken, deze zijn gemaakt van sterk materiaal. Ze zijn ideaal voor grote beplantingen.

Tips voor het beplanten

Wanneer u de bloembak gaat beplanten, is het van belang om te beginnen met onder in een laag grind of kleikorrels aan te brengen. Dit is namelijk goed voor de drainaige. Daarna moet er een waterdoorlatend anti-worteldoek worden geplaatst. Dit omdat de wortels dan moeilijker door het drainagemateriaal kunnen groeien. Na deze stappen moet de aarde erbovenop worden gelegd. Daarna kunt u de bloemen of planten die u hebt uitgekozen erin zetten.

Meer informatie? 

Bent u er nog niet helemaal uit welke bloembak het beste in uw tuin past? Neem dan snel een kijkje op de website www.tuinvoordeel.eu. Zij zijn de specialist op het gebied van bloembakken. Ook kunt u contact opnemen met de klantenservice van Tuinvoordeel om al uw vragen te stellen. Ze helpen u graag verder!

 

https://www.tuinvoordeel.eu/