Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

3D echo Leiden

3d echo Leiden

3d echo Leiden is een echo praktijk waarbij u uw baby in de nieuwe innovatieve 3d techniek waar kunt nemen in uw buik. Het gaat om een opname zonder medische doeleinden. Er wordt bij deze echo dus niet naar afwijkingen gezocht. Echopraktijk Liva biedt echo’s aan uit nieuwsgierigheid. Het is dus meer een plezier echo waarbij alles over de baby en de zwangerschap wordt uitgelegd aan jullie als aanstaande ouders. Het is dus heel leerzaam om een echo te laten maken bij echopraktijk Liva.

Bewonder jouw baby in de buik

Bij echopraktijk Liva kunt u uw kindje meerdere keren bewonderen dan alleen in het ziekenhuis. Er wordt samengewerkt met verloskundigen zodat u samen met verloskundige diensten ook de pretecho kunt combineren. Veel ouders wensen een plezierige echo zonder u zorgen te moeten maken over aangeboren afwijkingen. Een plezier echo is dus een ontspannen belevenis. Het grote voordeel is dat u foto’s van uw echo in het bezit heeft na afloop.

De plezier van het maken van een echo

Het is fijn om uw eigen kindje live te kunnen waarnemen en wetend dat het actief is in de baarmoeder. U kunt uzelf dus goed voorbereiden op het aankomende ouderschap en daarna met smart naar uitkijken. Een plezier echo maakt het moment van zwanger zijn dus eigenlijk nog leuker. Denk hierbij aan het waarnemen van trap en spartel bewegingen in de baarmoeder en de zichtbaarheid van het neusje, de oogjes, handjes, voetjes of de oortjes.

De kosten van een plezierecho.

3d echo Leiden hanteert verschillende soorten pakketten zoals het basis pakket van Liva voor slechts 131 euro. Er wordt een 3d en 4d opname gemaakt met een USB stick met foto’s inbegrepen. Voor 256 euro kunt u meerdere opnames laten maken. Ook kunt u voor slechts 26 euro een opname laten maken in de vroege zwangerschap en voor 36 euro een geslachtsbepaling uit laten voeren.

https://www.echopraktijkliva.nl/