Passion 4 Web
Image default
Dienstverlening

Budgetbeheer in Dordrecht

Wilt u graag gebruikmaken van inkomens- of budgetbeheer in de regio Dordrecht? Dan kunt u bij Modus Vivendi in Zwijndrecht terecht. Bij deze specialist kunt u gedurende de schuldaflossingsperiode uw inkomen en budget laten beheren. Hiermee wordt er een gedeelte van het inkomen op een andere bankrekening dan die van u gestort. Het andere gedeelte wordt gebruikt om de vaste lasten en schulden te betalen aan crediteuren. Er blijft dan natuurlijk in overleg een gedeelte over voor het levensonderhoud van de client. Doormiddel van dit overzicht voor budgetbeheer kunt met u de hulp van deze specialist nabij Dordrecht een duidelijk overzicht houden op uw financiële situatie. Voor budgetbeheer bij de specialist nabij Dordrecht staat er een aflossingsperiode van maximaal drie jaar. Daarnaast is het belangrijk dat u een derde partij inschakelt, die garant wil en kan staan voor administratiekosten.

Hulp bij restschuld van een specialist

Zoekt u hulp bij een restschuld? Het doel van schuldbemiddeling is natuurlijk u helpen bij het aflossen van uw schuld. Heeft u voldoende spaargeld? Dan kunt u dit gebruiken om een deel af te lossen. Als u kiest voor het aflossen met spaargeld, dan is vermogensrendementsheffing en rente over het spaargeld niet van toepassing. Waar u wel rekening mee moet houden met hulp bij restschuld is dat het afgeloste bedrag niet meer beschikbaar voor u is. U moet deze hoeveelheid wel kunnen missen. Denkt u dat u een huis met restschuld gaat verkopen en heeft u hier hulp bij nodig? Dan kan deze specialist u zeker helpen.

Vraag advies op maat aan bij deze specialist

Wilt u graag advies over budgetbeheer of hulp bij restschuld in de omgeving van Dordrecht? Dan kan Modus Vivendi u zeker helpen. Neem contact op met hun specialisten en zie wat zij voor u kunnen doen. Ook wanneer u meer informatie wenst over hun bedrijf of andere juridische informatie omtrent schulden zoekt, kun u contact op nemen. Deze specialist helpt u graag bij al uw vragen.