Passion 4 Web
Image default
Electronica en Computers

De 5 leukste Apple apparaten

Apple heeft inmiddels al vele leuke apparaten uitgebracht. Maar wat zijn nou echt de leukste Apple devices? Die je echt moet hebben of in je bezit moet hebben gehad? Welke Apple devices waren booming en brachten innovatie tot de tafel? Lees het allemaal in deze informatieve blog over de 5 leukste Apple apparaten. We beginnen bij 5 en eindigen bij het allerleukste Apple apparaat wat er ooit is uitgebracht! Wij zijn ook benieuwd naar jouw mening. Dus laat vooral een comment achter aan welk Apple apparaat jij ontzettend goede herinneringen hebt overgehouden. Laten we nu beginnen met nummer vijf!

Nr.5 de iPad Mini 2

Aanvankelijk de iPad Mini Retina genoemd. Deze iPad Mini opvolger had als eerste een Retina scherm met een baanbrekende schermresolutie van 2048×1536. Dat was echt ongekend in 2013. Dat zag je bij geen enkele andere kleine tablet. Door het Retina-scherm, was de iPad Mini 2 maar liefst 2x zo scherp dan zijn voorganger! Een echte topprestatie. Niet alleen het scherm werd flink verbeterd, de core processor werd opgehoogd van een A5 naar een A7 processor. Hiermee werd de iPad Mini 2 eveneens twee keer zo krachtig dan de originele iPad Mini. Zoals je gewend bent van Apple, heeft de iPad een zeer sterke accuduur. In de tijd van de iPad mini 2 verbazingwekkend langer dan de Android concurrenten.

Nr. 4 de iPhone 8

Het opvolgen van de zeer succesvolle iPhone 7 was niet gemakkelijk. En toch slaagde Apple erin om een fantastische telefoon te bouwen, die de iPhone 7 wist te overtreffen. Deze telefoon is een echte Apple gadget. Opladen doe je niet meer met een draadje, maar via de draadloze oplader! De camera was flink verbeterd en de A-11 chip die in het toestel is ingebouwd maakt het een ontzettend fijne telefoon in gebruik!

Nr. 3 MacBook Retina 12 inch

Het is een eeuwige zonde dat Apple deze lijn niet meer verkoopt. De MacBook Retina van 12 inch was een ontzettend dunne, lichte laptop met een fantastisch retina-scherm! Het laatste model werd in 2017 verkocht. Door de afmetingen, fantastisch design en goede accuduur was dit voor velen een perfecte huis-, tuin en keuken MacBook. Waar je je favoriete Netflix series op kunt kijken en op het internet op zoek kunt gaan naar je nieuwe sneakers. Deze laptop die was uitgerust met de M3 processor was ontzettend zuinig in gebruik. Hopelijk brengt Apple uiteindelijk weer nieuwe MacBooks uit zoals de MacBook Retina 12 inch.

Nr.2 MacBook Pro Retina Touchbar

Op de tweede plek vinden wij Apples’ handelsmerk voor professionele gebruikers terug! De Apple MacBook Pro Retina Touchbar. Ontzettend handig bij het bewerken van foto’s of video’s. Maar ook wanneer je via whatsapp in gesprek bent, kun je eenvoudig de emoticons toevoegen aan je gesprek, zonder hier speciale tekencombinaties hoeven toe te passen of deze op te zoeken. Door een MacBook Pro Touchbar te kopen, werk je zowel effectief als efficiënt. Het model uit 2018 is een van de meest krachtige en fijne laptops die ik ooit in mijn bezit heb gehad. Keep up the good work Apple!

Nr.1 de iPhone 7

Mijn alltime favourite is de iPhone 7!!! Niet voor niks wist deze iPhone fantastische verkoopprestaties neer te zetten. Uiteindelijk bracht Apple een waterdichte telefoon uit. In het verleden toen ik een iPhone 4 had is deze een keer overleden door een te grote hoeveelheid aan water dat er overheen kwam. Ondanks wat ongelukjes die ik heb gehad bij mijn iPhone 7, bleef deze het altijd goed doen.De Taptic engine zorgde ook voor een prettige gebruikservaring. Geen standaard trillingen bij het typen van berichten meer. De camera was ook een flinke verbetering ten opzichte van de iPhone 6 en iPhone 6s. Je kunt de iPhone 7 nog steeds (refurbished)kopen. Dit toont aan hoe populair dit meesterwerk is!

Welnu hebben we nog 1 tip voor jou als lezer. Wist je dat je naast nieuwe Apple producten ook voor een tweedehands Apple apparaat kan kiezen? Vaak scheelt dat honderden euro’s, zonder in te leveren op de voordelen van een nieuw apparaat.