Passion 4 Web
Image default
Zorg

Welke levensverzekeringen kun je het beste afsluiten als je zekerheid in je leven wil inbouwen?

In de meeste gevallen biedt een levensverzekering afsluiten in 2020 voor het hele leven dekking voor een premie op het niveau van het leven. De premies zijn iets hoger dan bij een levensverzekering als de verzekeringnemer jonger is. Maar als je bedenkt dat de premies van een termijnverzekering stijgen met de leeftijd, dan is de gecumuleerde waarde van alle premies die gedurende het hele leven worden betaald, vrijwel gelijk aan die van het gehele leven en het termijnleven. In een deel van het gehele levensverzekeringscontract staat dat de verzekeringnemer recht heeft op een geldwaarde-reserve, die door de maatschappij wordt gegarandeerd.

Een combinatie voor levensverzekeringen

De Universele Levensverzekering combineert een permanente verzekering met flexibiliteit in uw premiebetaling. Een universele levensverzekering bevat een contante waarde, dus dat betekent dat ze ook het potentieel biedt voor een grotere groei van de contante waarde. De premies die u in de polis betaalt in combinatie met de opgebouwde rente verhogen de contante waarde, maar de kosten van de verzekering verlagen uw contante waarde. De afkoopwaarde van de polis is het bedrag dat na eventuele afkoopkosten aan de poliseigenaar verschuldigd is.

Beperkte vergoeding voor je levensverzekering

Een ander type dekking is de Limited-pay levensverzekering. Bij deze regeling worden alle premies over een bepaalde periode betaald. Daarna zijn er geen extra premies meer verschuldigd om de polis van kracht te houden. Veel voorkomende periodes van beperkte betaling zijn 10 jaar, 20 jaar, en worden uitbetaald op de leeftijd van 65 jaar.

Overlijden door ongeval, wat doet de levensverzekering?

Dit is een beperkte levensverzekering die bedoeld is om de verzekerde te dekken in geval van overlijden als gevolg van een ongeval. Ongevallen omvatten een breed scala aan verwondingen en incidenten, maar de polis dekt doorgaans geen sterfgevallen als gevolg van gezondheidsproblemen of zelfmoord. Polissen voor overlijden door ongeval betalen zelden een uitkering.

  • Dit komt omdat de doodsoorzaak vaak niet door de polis wordt gedekt, of omdat de dekking na het ongeval niet wordt gehandhaafd totdat het overlijden plaatsvindt. Als u dit type polis heeft, is het een goed idee om heel duidelijk te zijn over wat het dekt en wat het uitsluit.
  • De levensverzekering is minder duur om te verwerven tijdens de vroegere levensfasen, wanneer het risico op overlijden relatief laag is. Of u nu een levensverzekering overweegt, een heel leven, of iets meer op maat, een levensverzekering is een essentieel onderdeel van uw financieel beheersplan om de toekomst van uw gezin veilig te stellen.
https://uitvaartpolis-online.com