Passion 4 Web
Image default
Zorg

Edevop: de gebruiksvriendelijke praktijksoftware voor zorgverleners

Ga je een eigen fysiopraktijk starten en zoek je nog een elektronisch patientendossier softwarepakket om je administratie mee te regelen? Met de software fysiotherapeut van Edevop Online kun je de meest noodzakelijke handelingen uitvoeren. Edevop is geschikt voor de volgende beroepsgroepen: logopedie, fysiotherapie, oefentherapie en ergotherapie.

Functionaliteiten

Het alles-in-één softwarepakket van Edevop bevat:

  • Een eenvoudig elektronisch patiëntendossier (EPD) om medische gegevens van je cliënten in bij te houden
  • Een praktische agenda voor een helder overzicht van al je afspraken
  • Mogelijkheden om facturen op te stellen en versturen
  • De mogelijkheid om declaraties te versturen aan zorgverzekeraars via VECOZO
  • Patiënt ervaringen meten via de koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview
  • Je kunt documenten uploaden in je eigen Edevop omgeving
  • Geïntegreerde COV-check via VECOZO
  • Veilig berichten verzenden via de koppeling met Zorgmail

Voordelen van Edevop

Edevop online is een webbased softwarepakket. Wat inhoudt dat je werkt vanuit een website. Dit heeft als voordeel dat je op ieder moment van de dag en op iedere locatie kunt inloggen en bij je persoonlijke gegevens kan. Daarnaast is er aandacht besteed aan het waarborgen van de veiligheid je gegevens. Daarom is het platform gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Omdat het beschermen van gegevens een continu proces is, worden er naast interne audits ook ieder jaar het bestaan en de werking van het kwaliteitssysteem gecontroleerd door een externe auditor. Daarnaast betaal je voor Edevop een redelijke prijs. Je kunt alle functionaliteiten van Edevop voor € 36 per maand gebruiken.

Meer informatie of Edevop uitproberen

Ben je enthousiast over Edevop? Via het contactformulier op de website kun je een offerte aanvragen. Wil je de software van Edevop uitproberen? Via het contactformulier kun je de demo aanvragen. Heb je nog een vraag over de patiëntendossier software van edevop? Ze zijn bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 – 17.00 uur. Op donderdag zijn ze te bereiken van 9.00 tot 15.00 uur. Je kunt ze bellen op telefoonnummer: 085 – 773 1474.

https://www.edevop.nl/