Passion 4 Web
Image default
Dienstverlening

Aanhangers in vele soorten en maten

De ene aanhanger is de andere niet. Een autotransporter huren gebruikt u als u een auto of ander voertuig wilt verplaatsen. Er zijn gesloten en open aanhangers. En laten we bagagewagens en kiepers niet vergeten.

Zoekt u een aanhangwagen om zware ladingen mee te vervoeren? We raden u aan te kiezen voor de kiepaanhanger / kieper / kiepwagen / kipper. Firma JobCar in Etten-Leur verhuurt moderne, elektrisch aangedreven kippers. Voor deze aanhangers is geen klus te zwaar of te groot. Stenen, grond en afval laadt u eenvoudig in en uit. Eén druk op de knop en de bak beweegt omhoog of omlaag. Het bord aan de achterkant en de twee zijborden zijn inklapbaar. Het is een stabiele kipper: hij is geremd en heeft een dubbele as. Het maximale laadvermogen van de JobCar-kiepaanhanger is 1385 kilogram. De maximaal toegestane massa is 2000 kilogram. De kar zelf weegt dus 615 kilogram. Dit zijn de afmetingen: 300 bij 150 bij 30 cm. De hoogte van de laadvloer is 66 cm. De inhoud in kubieke meter is 135.

Let wel: om met een aanhanger als deze te mogen rijden, moet u het rijbewijs BE hebben. U moet uw rijbewijs én uw identiteitsbewijs meenemen als u de aanhanger komt ophalen. JobCar rekent de volgende vier tarieven:

–        € 40,00 voor 3 uur;

–        € 50,00 voor 1 dag;

–        € 160,00 voor 1 week;

–        € 57,50 voor 1 zondag.

De dagprijs geldt tussen 08.00 en 22.00 uur. Brengt u de aanhanger na 22.00 uur terug dan worden 2 dagen gerekend.

Attributen voor een kiepaanhanger

JobCar wil graag dat u verantwoord de weg op gaat met uw lading. Daarom kunt u de volgende attributen bij de kiepaanhanger huren: een net, spanbanden, een koprek en een disselslot. Aanvullend zal volgend toebehoren het laden, lossen en vervoeren makkelijker en veiliger maken:

–        een meubelhond;

–        oprijplaten;

–        verhuisdekens;

–        een steekwagen.

 

Wij wensen u veel plezier en succes bij het rijden met de JobCar-kipper!

https://www.jobcar.nl