Passion 4 Web
Image default
Beauty en verzorging

De beste tips tegen droog haar

Droog en pluizig haar. Daar wil je uiteraard als het even kan iets aan doen. Daarom hebben we hier voor jou een paar beauty tips. Die helpen bij droog haar.

Gebruik een voedend haarmasker

Een haarmasker voedt het haar en het helpt ook bij droog en pluizig haar. Je moet het zien als een soort verwenkuurtje voor je haren. Kies wel een haarmasker die specifiek is voor droog haar. Na het haarmasker voelt je haar iets minder stug aan.Het heeft een voedende werking. Wil je weten hoe je dit het beste kan gebruiken? Kijk dan maar eens een keer op een website over beauty

Ga regelmatig naar de kapper

Bij droog haar zie je dat de punten vaak dat de punten wat gaan splijten. Het haar bij de punten voelt ook stug aan. Ga daarom regelmatig naar de kapper om de punten te laten knippen. Doe dit zo ongeveer om de 6-8 weken.

Laat je haar zoveel mogelijk aan de lucht drogen

We pakken na het haren wassen heel gemakkelijk de föhn om het haar droog te blazen. Bij droog haar is het beter om de föhn te laten liggen. Laat je haren liever zo aan de lucht drogen. De hitte van de föhn zorgt voor nog meer pluizig haar dat stug aanvoelt.

Een serum voor je haar

Mocht je toch om wat voor reden dan ook een krul of stijl tang of föhn willen gebruiken. Gebruik dan vooraf een serum voor je haren. Dit geeft je droge haar wat extra bescherming tegen de hitte.

Met lauw of koud water je haar naspoelen

Na het wassen van je haar kan je het haar nog even kort naspoelen met lauw of koud water. Dit zorgt ervoor dat je haren gaan glanzen. Droog haar kan er soms wat dof en pluizig uitzien.

Haren wassen gebruik een conditioner

Geef je haren nog wat extra verzorging. Gebruik na het wassen met shampoo een conditioner. Koop een conditioner die speciaal bedoeld is voor droog haar voor het beste resultaat.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl