Passion 4 Web
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers, de expert voor een dakreparatie in Amsterdam e.o.

Bent u op zoek naar een expert voor een dakreparatie in Amsterdam? Bel dan snel met de Dakmakers! Door onze ervaring weten wij dat schade op daken en problemen met daken meestal onverwachts ontstaan. Daarbij komt het regelmatig voor dat het tijdstip en de dag dat dit gebeurt nu niet echt het handigst uitkomen. Wij weten als geen ander dat schade aan een dak gewoon in de nacht of midden in het weekend kan ontstaan. Dit is voor u wellicht erg lastig, omdat u vreest dat u op dat moment de schade niet kan laten herstellen. Gelukkig is bij ons niets minder waar. Wij staan er namelijk ook in het donker in de nacht en in het vrije weekend gewoon voor u. Wij zijn dus ook 24/7 bereikbaar om een spoedreparatie te komen uitvoeren bij u.

Streepje voor op andere dakdekkersbedrijven

Met ons kunt u rekenen op echte vakmensen die hart voor het werk hebben met ook nog eens zeer veel ervaring op zak. Want de Dakmakers bestaat al ruim 35 jaar. Hierdoor hebben we op veel andere dakdekkersbedrijven net even een streepje voor. Want het hebben van veel ervaring in ons vak is een absolute pré. Wat het probleem of schade van het dak ook is, wij weten zeker dat we dit al eens eerder voorbij hebben zien komen. En we weten dan ook meteen welke handelingen we moeten verrichten om het dak weer in orde te krijgen. Door onze snelle service, expertise en kennis zit u er binnen no time weer perfect bij!

Jaarlijkse onderhoudsbeurt

Heeft u geen schade aan uw dak maar wilt u in zee gaan met een betrouwbaar bedrijf voor het onderhoud plat dak? Ook dan kunt u ons bellen!

Het is aan te raden om een plat dak te onderwerpen aan een jaarlijkse controle en onderhoudsbeurt. Op een plat dak kan namelijk mos gaan groeien, er kunnen zich makkelijk bladeren en takken ophopen in de hoeken en de afvoer en op gevoelige punten kan de dakbedekking iets loslaten waardoor deze niet meer perfect aansluit. Door ons jaarlijks uw dak te laten controleren en onderhouden bent u zeker van een dak met een uitstekende gezondheid!

https://www.dakmakers.nl/