Passion 4 Web
Image default
Hobby en vrije tijd

De elektrische bakfiets van Urban Arrow is een fijn vervoersmiddel voor uw hele gezin

Zoekt u een veilig en comfortabel vervoersmiddel voor uzelf en de kinderen? Dan doet u er goed aan om een elektrische bakfiets van Urban Arrow te kopen bij Fietskar.nl. Het is de ideale fiets voor uw hele gezin. U staat nooit in de file en u brengt de kinderen veilig naar school of de kinderopvang. Maar u plaatst ook eenvoudig de wekelijkse boodschappen in de bakfiets. Dankzij de elektrische aandrijving trapt u vlot en zijn langere afstanden geen probleem. Bovendien kiest u voor een milieuvriendelijk vervoersmiddel. Ziet u de voordelen er wel van in? Lees dan snel verder en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor de Urban Arrow elektrische bakfiets.

Kies uit verschillende modellen van de Urban Arrow elektrische bakfietsen

Bij Fietskar.nl vindt u diverse modellen van de Urban Arrow elektrische bakfiets voor families. We zetten ze voor u op een rijtje:

  • Urban Arrow Family Bosch Active: dit is de standaard uitvoering met een Bosch middenmotor, Shimano rollerbrakes en een 400 watt accu.
  • Urban Arrow Family Performance: een bakfiets met een krachtige Bosch middenmotor, uitgerust met schrijfremmen en een 400 watt accu.
  • Urban Arrow Family Performance: deze bakfiets is uitgerust met een zeer krachtige motor van Bosch en een 500 watt accu. Dit exemplaar komt goed tot zijn recht in heuvelachtige gebieden.

Dankzij de ruime keuze, weet u zeker dat u kiest voor een unieke manier om uw kinderen te vervoeren.

Maak een proefrit voordat u de Urban Arrow bakfiets gaat kopen

Een bakfiets is toch anders dan een normale tweewieler. Daarom is het slim om voordat u een elektrische Urban Arrow bakfiets gaat kopen, een proefrit te maken bij Fietskar.nl. U leert dan goed om te gaan met de elektrische fiets en te anticiperen in het verkeer. Vervolgens kunt u uw bakfiets direct in de winkel te Hilversum kopen en anders eenvoudig online. Neem contact met de fietsspecialist op voor meer informatie of bij vragen.

https://www.fietskar.nl