Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Waarom investeren in vastgoed?

Heeft u een aardige som op uw spaarrekening staan? Zoekt u iets om met dit geld te doen? Omdat de rente op uw spaarrekening onvoldoende opbrengt? Dan heeft u enkele mogelijkheden. U kunt dit geld bijvoorbeeld gebruiken om aandelen te kopen. Dit brengt echter ook risico’s met zich mee. Daarom is het een beter idee om geld te investeren in vastgoed. Dit is een veilige investering. Het pand zelf heeft namelijk een mooie waarde, die u in tegenstelling tot aandelen op de beurs, niet kunt verliezen. Tel daarbij de huurinkomsten bij en investeren in vastgoed loont zeker de moeite.

Investeer in een vakantiewoning met een betrouwbare partner

Investeren in vastgoed biedt heel wat voordelen. Het wordt echter nog leuker als u investeert in een vakantiewoning met Center Parcs Vastgoed. Koop een eigen vakantiewoning en ontvang enkel huurinkomsten, maar ook een vakantiehuis waar u ook zelf kunt verblijven. Door te investeren in vastgoed met deze specialist met jarenlange ervaring, ontvangt u bovendien een vast rendement. Dit tijdens een periode van 15 jaar, ongeacht de bezettingsgraad van uw vakantiewoning. Bovendien zorgt het bedrijf voor verzekeringen, onderhoud en de kosten van water en elektriciteit. U geniet dus zorgeloos van uw investering. Door met hen te investeren in bijvoorbeeld een vakantiewoning in Spanje, kiest u voor veilige en betrouwbare partners. Center Parcs Vastgoed werkt namelijk met gerenommeerde partijen op fiscaal en financieel gebied, voor 100% kwaliteit.

Investeren in een vakantiewoning in Spanje of in eigen land? U beslist het zelf!

Wenst u te investeren in vastgoed met Center Parcs Vastgoed? Dan heeft u keuze uit heel wat locaties. Zo kunt u investeren in een vakantiewoning in het zonnige Spanje. Geniet van een welverdiende vakantie aan de Costa del Sol in uw eigen vakantiewoning en verhuur deze de rest van het jaar. Wenst u iets dichter bij huis? Investeer dan in een woning in Nederland. De organisatie heeft vakantieparken verspreid over Europa waarin u kunt investeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te investeren in vastgoed met deze partner? Bezoek dan snel de website van Center Parcs Vastgoed.