Passion 4 Web
Image default
Hobby en vrije tijd

Het perfecte bedrijfsuitje in Veghel

Ben je op zoek naar een locatie voor een leuk bedrijfsuitje in Veghel? Zoek je een activiteit waarbij je even alle zorgen aan de kant kan zetten? Plan dan een uitje naar The Space in Veghel. Deze escape room is de perfecte activiteit voor een teambuilding bedrijfsuitje in Veghel. Tijdens deze activiteit leer je jouw collega’s kennen zoals nooit tevoren. Wie zal er bezwijken onder de druk en wie kan het team veilig naar de ontsnapping loodsen? Op het einde van de rit zal de band tussen je medewerkers hechter zijn dan ooit. Al dit terwijl je samen veel plezier maakt. Het perfecte teamuitje, toch?

Ontdek jouw missie

Wat wordt de missie van jouw teambuilding bedrijfsuitje in Veghel? Het is simpel: jullie doel is om de wereld te redden tijdens de Koude Oorlog. In het grootste geheim werden kenraketten geplaatst op een lanceerbasis in Nederland. Je hebt twee opties: speel als Amerikaan en probeer met je medewerkers de raket binnen de opgegeven tijd te lanceren. Of kies de kant van de Russen en breek in  de Amerikaanse basis in om de raket te saboteren. Let op: welke kant je ook kiest, eenmaal in de basis kan je niet meer terug. Daarnaast heb je ook nog te maken met vijandige inlichtingendiensten en soldaten. Kan je als team samenwerken en je doel bereiken of bezwijken jullie onder druk? Bewijs jezelf met deze spannende teambuilding in Veghel.

Kies uit verschillende arrangementen voor je teambuilding in Veghel

Wil jij ook je teambuilding laten doorgaan bij The Space in Veghel? Dan heb je keuze uit verschillende arrangementen. Uiteraard is er de missie in de escape room. Echter biedt dit bedrijf ook bedrijfstrainingen en VR-ervaringen. Daarnaast combineer je jouw activiteit met een heerlijke lunch of diner. Of kies voor een leuke pubquiz of bierproeverij. Niets is te gek voor een onvergetelijk uitje met jouw team. Ontdek snel alle mogelijkheden en reserveer alvast jouw teambuilding op de site van The Space.