Passion 4 Web
Image default
Dienstverlening

De Naambordenspecialist, 10 jaar ervaring en een zeer grote collectie

Wilt u uw woning mooier maken met een naambordje? Dan kunt u bij ons terecht, de Naambordenspecialist. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring en hebben een zeer ruime keuze in naamborden, van modern tot ouderwets, van klein tot groot, van rond tot vierkant en van kant en klaar tot zelf ontwerpen. Onze prijzen beginnen al vanaf €4,95! Wij leveren altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Wanneer u bij ons een naambord besteld heeft u het meestal binnen 2 dagen al in huis. Alleen wanneer we het naambord met de hand moeten beschilderen hebben we iets meer tijd nodig. De levertijden staan duidelijk aangegeven op de site. Vaak hoeft u geen verzendkosten te betalen. Bij grote naamborden en de uithangborden vragen we een klein bedrag voor het verzenden. Woont u niet in Nederland? Wij leveren onze naamborden binnen heel Europa!

Heeft u vragen of andere wensen? Neem dan contact met ons op

Heeft u een bepaalde maat voor uw naambord in gedachte maar staat uw maat er niet bij in onze collectie? Geen probleem! De meeste naambordjes voor bij de voordeur of andere bordjes kunnen wij alsnog in de gewenste maat voor u maken. Neem dan dus zeker even contact met ons op, er is altijd veel mogelijk. U kunt op onze website het contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook een mailtje sturen met uw vraag, mail dan naar info@denaambordenspecialist.nl. Ook kunt u ons opbellen, op nummer 0251- 241364. Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

–        Dinsdag van 10.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 18.00

–        Donderdag van 10.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 18.00

–        Vrijdag van 10.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 18.00

–        Zaterdag van 10.00 tot 17.00

Woont u in de buurt en wilt u uw naambord liever zelf komen halen in plaats van op laten sturen? Dat kan! U kunt uw naambord in onze winkel in Heemskerk op komen halen.

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/