Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Het schildersbedrijf in Roermond

Het schildersbedrijf in Roermond

Wij zijn de schilders in Roermond, het schildersbedrijf Stikkelbroeck terecht. Wij leveren hoge kwaliteit af. Ben je benieuwd naar ons werk? Bekijk dan onze foto’s. Zo weet je precies wat voor schilderkwaliteit je kan verwachten bij ons.

Diverse diensten

Wij zijn een schildersbedrijf in Roermond met diverse diensten. We schilderen zowel binnen als buiten. Voor particulieren, maar ook voor bedrijven. We hanteren verschillende technieken. Dit doen we al 65 jaar! Zo houden we ons bezig met restauratie werk. Denk hierbij aan het restaureren van een wand met stucwerk of beschadigd marmer. In Maastricht doen wij bijvoorbeeld veer restauratie bij particulieren. Maar wij behangen ook uw muren met verschillende soorten behang: glasweefsel, vinyl of papier. Daarnaast houden we ons bezig met glas-in-lood ramen. Dit zorgt voor meer kleur en sfeer in uw woning. Wij ontwerpen zulke ramen, maar ook voor reparatie kunt u bij ons terecht

Klantenbestand

Wij zijn werkzaam in verschillende gebieden van Limburg. Naast Maastricht en Roermond, kun je ons ook terug vinden in: Sittard en Heerlen. Wat je van ons kunt verwachten: • Authentiek schilderwerk; • Hoge kwaliteit en gevoel voor service; • Duidelijke afspraken die worden nagekomen; • Strakke afwerking tot de laatste kwaststreek. Schilderen we straks ook bij jou?

https://schilder-stikkelbroeck.nl/