Passion 4 Web
Image default
Hobby en vrije tijd

Dit kan een online medium voor je betekenen

Misschien heb je in films of in series wel eens iemand langs zien komen met een glazen bol en een set geschilderde kaarten, die dan een waarzegster of medium moest voorstellen. Deze mensen bestaan echt, maar vaak is de realiteit wel iets anders dan zoals het wordt afgebeeld online. Een medium kan helpen met vragen en twijfels die je hebt, bijvoorbeeld over je relatie of over de toekomst. Afhankelijk van met wie je contact hebt, zal de medium met zijn of haar kwaliteiten en inzichten hulp bieden. Een medium is een soort overkoepelende naam voor zowel helderzienden, kaartleggers, astrologen en iemand die paragnost is.

De gaven van een paragnost

De naam paragnost geeft eigenlijk deels al weg wat het inhoudt, namelijk iemand met paranormale gaven. Dit betekend vooral dat iemand die een paragnost is, dingen kan waarnemen die wij als ‘normale’ mens niet kunnen waarnemen. Dit kan zowel in de vorm van helderziend of heldervoelendheid zijn, maar ook dit verschilt per paragnost. Er zijn paragnosten die dit verborgen houden van de wereld of niet weten hoe ze hiermee om moeten gaan, maar degene die zich er voor openstellen, die kunnen spirituele hulp bieden aan zowel mensen als dieren.

Wat is echt en wat niet?

Een paragnost kan dus dingen waarnemen die wij niet kunnen waarnemen, maar wat is dan het verschil met iemand die helderziend is? Een helderziende wordt over het algemeen gezien als iemand die meer kan zien dan wij, alsof ze door een soort dun gordijn kijken, die ons zicht weg zou nemen. Deze immateriële wereld biedt zich aan de vorming van de ziel, geesten, engelen en andere immateriële wezens. Het zien hiervan gaat niet alleen maar via de ogen, maar kan ook door visioenen of via de dromen worden doorgegeven. Voor zowel helderzienden, mediums en paragnosten geldt, ieder heeft een eigen werkwijze die werkt voor zijn of haar eigen werkwijze.

Gerelateerde artikelen

Almanak laten drukken? Laat het door een specialist doen

Een Brompton vouwfiets kopen die past binnen uw budget

Uw hovenier in Etten-Leur voor tal van diensten