Passion 4 Web
Image default
Industrie

Metalen delen verlijmen met goede metaallijm

Het lijmen van metaal klinkt heel eenvoudig maar dat is het zeker niet. Metaal kun je namelijk niet lijmen met standaard lijm die wel geschikt is voor hout, kunststof, textiel en andere materialen. Metaal neemt de lijm niet op en is vaak ook qua gewicht niet geschikt voor ‘gewone’ lijm. Gelukkig is er ook speciale metaallijm. Deze lijm is ontwikkeld om metalen onderdelen zonder problemen te verlijmen. Je kunt hiermee metaal op metaal lijmen, maar ook metaal op andere grondstoffen. Deze lijm is dan ook ideaal voor het uitvoeren van een reparatie of voor assemblage.

Kies de juiste metaallijm voor je toepassing

Voordat je metaallijm gaat bestellen, is het belangrijk je te realiseren wat je ermee wilt doen. Ga je assembleren en volgen er meerdere handelingen kort op elkaar? Dan is een snellijm voor metaal en goede keuze. Je hoeft dan geen urenlange droogtijden in acht te nemen. Als je vooral deugdelijk wilt verlijmen, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een sterke tweecomponentenlijm. Als je het lastig vindt om een goede metaallijm te kiezen dan kun je advies inwinnen bij een betrouwbare leverancier. Lubribond Benelux is zo’n bedrijf. Zij leveren diverse soorten lijm voor het probleemloos verbinden van metalen onderdelen.

Geniet van een optimale prijs-kwaliteitverhouding

Wil je een goede lijm voor metaal kopen en hiervoor een scherpe prijs betalen? Kies dan voor een metaallijm uit het assortiment van Lubribond Benelux. Op de website van het bedrijf lees je welke lijmsoorten beschikbaar zijn en wat hiervan de grondstof is. Zo kun je in veel gevallen zelf bepalen welke lijm voor jouw doel het meest geschikt is. Als je er niet uit komt, staat de deskundige klantenservice voor je klaar om je hierbij te adviseren. Je bestelling wordt bovendien zo snel mogelijk geleverd, want over het algemeen kan dit uit voorraad. Op de website van deze specialist vind je en handig contactformulier voor het doorgeven van je order.

https://www.lubribond.nl/