Passion 4 Web
Image default
Woning en Tuin

Dit zie je veel in nieuwbouwhuizen

Een nieuwbouwhuis heeft een hele andere uitstraling dan bijvoorbeeld een jaren 30 woning.  In een jaren 30 woning hebben al veel mensen gewoond en iedereen heeft het huis weer anders ingericht. Daarnaast is het al bijna honderd jaar onderhevig geweest aan verschillende weersinvloeden. Dat zie je aan de staat van het huis aan de buitenkant. Een nieuwbouwhuis is nieuw, het heeft nog geen andere bewoners gehad en ook het weer heeft nog geen vat kunnen hebben op de buitenkant. Hoe herken je een nieuwbouwwoning aan de inrichting?

Deuren

Een groot verschil ten opzichte van oudere huizen, is dat je in nieuwbouwwoningen vaak zwarte stalen deuren terug ziet. Dat heeft ook wel te maken met smaak en trends. Tegenwoordig willen mensen een industriële look. Dat creëer je gemakkelijk met de zwarte stalen deuren. In combinatie met andere zwarte stalen accenten, bijvoorbeeld in een kast, heb je het ultieme nieuwbouwhuis gevoel te pakken.

Vloer

Door de jaren heen zijn de trends voor vloeren ook veranderd. Je hebt veel verschillende mogelijkheden tot vloeren. Je kan kiezen voor hout, pvc, laminaat of vloerbedekking. Wat je in nieuwbouwhuizen veel ziet, is een pvc vloer in een visgraat motief. Pvc is qua materiaal erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk.Het gaat lang mee en daarom een populaire keuze. Een visgraatvloer past helemaal bij de huidige moderne tijd. Het maakt het huis erg ruimtelijk en het is spannender dan rechte planken in de lengte van de woning. 

Veel zwart

Zoals zwart ook al in deuren terugkomt, komt het op veel meer plekken terug. Van zwarte keukenkastjes tot zwarte wasbakken, alles is mogelijk tegenwoordig. Daarnaast komt zwart ook regelmatig terug in meubels, bijvoorbeeld in kasten of tafels.De poot is dan vaak van zwart staal. Ook in raambekleding is zwart een populaire optie. Steeds vaker zie je zwarte jaloezieën voor het raam hangen. Dat draagt bij aan de moderne uitstraling van de woning.

 

https://www.hardhoutdiscount.nl/zwarte-stalen-deuren