Passion 4 Web
Image default
Gezondheid

Welke items zou iedere man in zijn toilettas moeten hebben

Als je op reis gaat is het belangrijk om een goed gevulde toilettas mee te nemen. Je wilt er immers niet later achter komen dat je echte mannen dingen bent vergeten om mee te nemen. Lees je meer in een online magazine zoals sky blog, of misschien heb je wel eens een video gezien op internet over een goed gevulde toilettas, wij geven je in ieder geval wat aanraders mee zodat je altijd geslaagd op pad kunt gaan.

Een goed scheerapparaat en scheerschuim

 

Een scheerkwast is een van de echte mannen dingen. Mocht je dit niet prettig vinden, dan is het belangrijk om een goed scheerapparaat mee te nemen, in combinatie met een goede scheerschuim die niet te sterk is, en perfect bij jouw huidtype past. Het is belangrijk om natuurlijk als man zijnde verzorgd voor de dag te komen, en een goede scheer set hoort hier natuurlijk bij.

 

Een goede crème

 

Lees je meer in een online magazine? Dan heb je vast al wel eens gelezen over hoe belangrijk een goede crème is. Na het sporten en na het douchen heeft je huid namelijk gewoon echt hydratatie nodig, en een goede crème kan hierbij helpen. Maar ook natuurlijk voor in de koudere dagen is het belangrijk om je huid goed in te smeren. Zeker wanneer je een wat meer drogere huid hebt, is het belangrijk dat je deze goed beschermd door middel van een crème.

 

Haar verzorging

 

Iedere man doet zijn haar natuurlijk weer op een andere manier, maar wel is het belangrijk om in elk geval de basics altijd mee te nemen, daar kun je eigenlijk nooit fout mee gaan. Zorg ten eerste voor een goede kam of borstel waarmee jij je haar kunt doen. Daarnaast is het belangrijk een goede wax of gel aan te schaffen. Ben je eventueel iemand die graag haarlak gebruikt of haarspray, dan kan dat ook. Mocht je gaan reizen en je toilettas meenemen, dan is het belangrijk om goed te letten op het aantal ml van verschillende producten. Zo mag je potje wax of gel meestal ook niet groter zijn dan 75 ml. Let hier op, aangezien de producten anders in beslag genomen kunnen worden en jij dan geen goede spullen meer hebt. Zorg ervoor dat dit altijd in een doorzichtige vloeibare tas zit.