Passion 4 Web
Image default
Entertainment

Een boottocht tijdens het Amsterdam Light Festival laat je stralen tijdens de donkere maanden

Ontdek de hoofdstad vanaf het water tijdens het Amsterdam Light Festival. Wanneer je bij Lovers Canal Cruises een arrangement boekt, zie je de meest unieke lichtkunstwerken vanaf het water. Laat je tijdens de donkere maanden stralen en aanschouw de meest prachtige kunstwerken die door (inter)nationale artistieke personen gecreëerd zijn. Maar liefst 37 kunstenaars uit 14 verschillende landen hebben er alles aan gedaan om licht op een compleet andere manier te ervaren. Verwonder jezelf bij de bijzondere mogelijkheden van licht. Ervaar de schittering van de lampen in het golvend water, terwijl je in een heerlijke warme boot zit. Bij Lovers Canal Cruises ervaar je het Amsterdam Light Festival op zijn best.

Ontdek het Amsterdam Light Festival helemaal op je eigen manier

Het lichtfestival in de hoofdstad ontdek je helemaal op je eigen manier. Kies zelf een opstapplaats uit en ga aan boord met het aantal mensen dat je in gedachten hebt. En hoe eerder je boekt, des te hoger de kortingen uitvallen. Een voordeel dat natuurlijk mooi meegenomen iets. Ben je naast een liefhebber van het Amsterdam Light Festival ook een schaatsliefhebber, maar zijn de grachten nog niet dichtgevroren? Dan zijn er zelfs combinatie-arrangementen. Kijk eerst je ogen uit tijdens de tocht door de grachten en laat je daarna lekker ga op de schaatsbaan bij het Museumplein.  

Wanneer kom jij het Amsterdam Light Festival ontdekken?

Wil je het Amsterdam Light Festival van dichtbij zien? Vanaf 29 november 2018 heb je exact 53 dagen de kans om het lichtspektakel te aanschouwen. Kies voor een Nederlands- of Engelstalige audiotour en kom het fijne te weten van de kunstenaars die zijn van hun beste kan hebben laten zien. Wacht niet te lang en wees er zeker van dat je er dit jaar bij kunt zijn. Met dank aan Lovers Canal Cruises ervaar je het Amsterdam Light Festival op zo’n bijzondere manier, dat je het niet snel zult vergeten.