Passion 4 Web
Image default
Hobby en vrije tijd

Gemakkelijk thuis gebruik maken van fitnessapparaten

Recentelijk ben ik gestart met het uitvoeren van lichamelijke bewegingen op mijn eigen zolder. Deze zolder is ruim en heb de ruimte om mijn conditie weer rustig op te bouwen. Ik had geen zin meer om naar de sportschool te gaan door de afstand, dus ben ik zelf maar voor mezelf begonnen. Aangezien ik eerst voor mezelf moest bedenken welke fitnessapparaten voor mij aantrekkelijk zijn duurde dit proces enige tijd. Na wat advies te hebben vergaard via de verschillende kanalen heb ik een overwogen keuze gemaakt. Mocht je geïnteresseerd zijn naar mijn keuzes heb ik deze hieronder genoteerd met een mijn ervaring.

Crosstrainer

Voor dit apparaat heb ik gekozen aangezien ik een betere conditie wilde. Elke keer als ik ga sporten maak ik gebruik van dit apparaat en na enkele keren gebruik voelde en merkte ik al verschil. Met dit apparaat train je verschillende spiergroepen en je kan veel variëren met bepaalde tempo’s of het instellen van bepaalde standen.

Roeimachine

Toen ik nog studeerde heb ik bij een roeivereniging gezeten, daarom was voor mij de keuze om een roeimachine aan te schaffen snel gemaakt. Ik kan nog steeds het plezier beleven om te roeien op een roeimachine in plaats van een echte roeiboot.

Zwaartekrachttrainer

Doordat ik snel last van mijn rug kan krijgen werd mij aanbevolen om gebruik te gaan maken van dit apparaat. Tot nu toe merk ik al een verbetering in last op mijn rug. Voor iedereen die hier ook snel last van heeft raad ik dit ook aan.