Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Een dakgoot van zink laat u monteren door de specialist

Merkt u dat uw zinken dakgoot hoog nodig aan vervanging toe is? Dan doet het u goed om contact op te nemen met een specialist zoals De Zinkspecialist. Naast dat dit materiaal erg duurzaam is voor uw woning, ziet het geheel er ook nog eens onwijs stijlvol uit. Hierdoor tilt u de uitstraling van de gevel van uw woning direct naar een hoger niveau en u bent verzekerd van een langdurig goed resultaat. Prachtig voor een woning in jaren ’30 stijl of een reeds opgeleverd nieuwbouwproject. Om het zink in optimale staat te kunnen behouden, wordt geadviseerd om dit minstens eenmaal per jaar te onderhouden.

Ook voor een mastgoot van zink bent u bij De Zinkspecialist aan het juiste adres

De Zinkspecialist kan zich met trots specialist noemen op het gebied van zink. U kunt door deze vakmannen namelijk ook een zinken mastgoot laten monteren en/of onderhouden. De garantie is goed geregeld en betrouwbaarheid, oplossingsgericht, vakkundig en goede service staan allen centraal bij dit bedrijf. U ontvangt altijd een vrijblijvend en kosteloos advies en u ontvangt altijd tien jaar garantie op iedere montage.

Vragen? Neem contact op met een van de vakmannen

Of het nu gaat om een zinken dakgoot vervangen of een zinken dakgoot repareren, in beide gevallen zijn de vakmannen van De Zinkspecialist u graag van dienst. Door het formulier op de website in te vullen, ontvangt u direct een indicatieprijs. Hierdoor weet u precies wat voor bedrag u kunt verwachten voor uw project. Voor een specifieke prijsopgave doet het u goed om rechtstreeks contact op te nemen. Het team van De Zinkspecialist denkt graag met u mee en voorziet u altijd van een voorstel op maat.