Passion 4 Web
Image default
Industrie

Een gespecialiseerd spuitgietbedrijf actief in diverse regio’s

Wilt u kunststofproducten, zoals kunststof behuizing op maat laten ontwerpen? Dan kunt bij Structura uit Beringe terecht. Structura is een spuitgietbedrijf, gespecialiseerd in TSG-spuitgieten. Het bedrijf is actief in Zuid-Holland, Noord-Holland en Noord-Brabant. Duurzaam werken – dat gaat van duurzame processen tot duurzame producten en relaties – staat voorop bij het familiebedrijf. Dit spuitgietbedrijf is bovendien een van de enige bedrijven in Nederland dat werkt met een TSG-spuitgietproces. Daardoor is Structura dé expert in zijn vakgebied. Door de focus op automatisering blijven de machines steeds modern en heeft het personeel steeds een geüpdatete kennis.

Het machinepark onder de loep

Het machinepark van spuitgietbedrijf Structura is modern. Daardoor is het mogelijk om kunststof behuizing op maat te laten maken. In het machinepark zelf doet het bedrijf er alles aan om duurzaam te werken. Structura wekt zijn eigen stroom op via eigen zonnepanelen en de machines zijn in staat om inpandig te recycleren. Op die manier is het mogelijk om afvalplastic te hergebruiken. Om uw kunststof behuizing op maat te kunnen creëren bestaat het machinepark van Structura uit twee Haitian Jupiter 6500-machines, een Siemag Structomat, een Haitian 6500, een Haitian HTX 780, een Haitian MA 380, drie Sepro uitnamerobots S5.35, zes Maguire 140R blenders en volumetrische mixers met vier doseeringangen. Zo heeft u alvast een beeld van de grootte van het bedrijf en de mogelijkheden die het u geeft voor uw kunststofproducten op maat

Neem contact op met de medewerkers

Als u een specifiek behuizingontwerp wenst, neem dan zeker eens contact op met de medewerkers van Structura of breng een bezoek aan de spuitgieterij in Beringe. De medewerkers staan altijd klaar om u verder te helpen. De contactgegevens vindt u op de website van het bedrijf terug. Lees er meteen ook meer over de werkwijze, het familiebedrijf in het algemeen, het machinepark en zo veel meer.