Passion 4 Web
Image default
Dienstverlening

Hoe herken ik een lekkage in de gevel?

Gevels zijn vaak ontworpen om in de omgeving op te gaan, maar zij hebben ook vele kenmerken die beschadigd of defect kunnen raken. Gevel lekkage kan zich voordoen als gevolg van een of meer factoren, zoals optrekkend vocht veroorzaakt door slecht onderhoud; door scheuren, waterretentie rond vensterbanken die uitmondt in muren, waardoor potentiële risico’s ontstaan, niet alleen door condensvorming op koude winterdagen in uw huis.

Verschillende technieken gebruikt voor lekdetectie

Met behulp van verschillende technieken kunnen wij de oorzaak en mogelijke oplossingen voor eventuele vochtproblemen in uw woning bepalen. Wij maken vaak gebruik van camera-inspecties in holle ruimten of infrarood beeldvorming om een nauwkeurige meting te krijgen van wat er in die ruimte gebeurt; dit helpt ons erachter te komen of het misschien alleen komt doordat er afgelopen winter te veel regen is gevallen, maar ook door iets heel anders zoals schimmelgroei? Als je eenmaal meer specifiek weet waar het vandaan lekt – dan worden alle probleemoplossende stappen een stuk eenvoudiger!

Wij weten hoeveel invloed een gevel lekkage op uw huis kan hebben en daarom willen wij u graag helpen. Om het probleem in meer detail te bespreken en uit te vinden welke oplossingen voor u zouden kunnen werken, belt u ons zonder enige verplichting van beide kanten!

Gevel lekkage oplossen door een ervaren vakman

De gemakkelijkste manier om gevel lekkage op te sporen is door uw huis van buitenaf te bekijken. U kunt vaak zien of er donkere vochtige plekken op de bakstenen zijn, wat betekent dat dit een probleem kan zijn met water dat ergens in het bouwproces doorkomt – hoogstwaarschijnlijk in de buurt van een opening of scheur langs de gevelplaten!

Wij zullen de bron van uw lekkage lokaliseren en u voorzien van een allesomvattend rapport. We hebben specifieke markeringen om te helpen identificeren waar reparaties moeten worden uitgevoerd, zodat een lekdetectie specialist snel weer aan de slag kan! U kunt deze bevindingen ook doorsturen voor vergoeding door verzekeringsmaatschappijen.

https://www.lekdetectie-totaal.nl/lekkage-gevel/