Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Op vakantie in de winter? Dit zijn de mooiste, warmste landen

Ben je de lage temperaturen in Nederland helemaal zat? Of word je enigszins somber door de korte en donkere dagen in ons land? Dan doe je er verstandig aan om in de wintervakantie naar een zonnige bestemming toe te gaan. Als je bijvoorbeeld slechts een weekje weggaat, kom je als herboren terug. Grote kans dat je de rest van de winter van deze heerlijke zonvakantie blijft genieten.

Maar, wat zijn nou geschikte landen voor een zonnige wintervakantie? Onder meer onderstaande landen zijn absolute aanraders.

Dubai

Een last-minute naar Dubai is iets waar steeds meer mensen voor kiezen. Logisch ook, aangezien Dubai echt veel te bieden heeft. In dit emiraat is het altijd lekker weer, kun je heerlijk op het strand liggen en kun je je vergapen aan alle rijkdom. Deze rijkdom uit zich ook in allerlei indrukwekkende bezienswaardigheden. Zo vind je in Dubai het hoogste gebouw ter wereld; de Burj Khalifa met een hoogte van maar liefst 828 meter.

Canarische Eilanden

Blijf je liever iets dichter bij huis? Dan kun je ook prima voor één van de vele Canarische Eilanden kiezen. Onder meer Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote zijn geschikte eilanden voor een heerlijke zonnige wintervakantie. De temperatuur op deze eilanden is echter niet met de temperatuur in Dubai te vergelijken. Zelfs in de winter kan het in Dubai warmer dan 30 graden worden. Op de Canarische Eilanden schommelt de gemiddelde temperatuur echter rond de 21 á 23 graden.

Abu Dhabi

Een prima alternatief op Dubai is Abu Dhabi. Dit emiraat is direct naast Dubai gelegen en is nét een tikkeltje anders. Zo is het aanbod van hotels in Abu Dhabi anders, geniet je van andere bezienswaardigheden en is de hele sfeer anders. Zo is het in Dubai een stuk toeristischer dan in Abu Dhabi.

In Abu Dhabi vind je onder meer één van de mooiste moskeeën ter wereld. Ook kun je in dit emiraat heerlijk aan het strand liggen of één van de winkelcentra bezoeken. Net zoals in Dubai is in Abu Dhabi ook heel veel ‘over de top’. Alle gebouwen zijn luxe, alle hotels zijn luxe en je ziet bijvoorbeeld ook veel dure auto’s rondrijden. Ondertussen geniet je van de heerlijke aanwezigheid van de zon!

 

Gerelateerde artikelen

Een camper voor het gezin kopen in Zeeland

Strandhuisje huren

Winterzon Vakantie: Bestemmingen In Europa – Barcelona En Brugge