Passion 4 Web
Image default
Dienstverlening

Een koelcontainer huren: welke heeft u nodig?

Wilt u een koelcontainer huren, waar weet u niet precies welke u nodig heeft? Dan kunnen ze u bij een ervaren verhuurbedrijf, zoals Douven Verhuur, uitstekend adviseren. Deze ervaren verhuurder biedt de mogelijkheid tot een koelcontainer huren die goed bij u past. Er zijn in de basis twee opties voor het huren van een vries- of koelcontainer. Zo kunt u kiezen voor de REEFER, welke beschikbaar is in zowel 10 ft als 20 ft, maar u kunt ook kiezen voor het huren van een HACCP koel- en vriescontainer. Deze heeft standaard een capaciteit van ongeveer 30 kubieke meter. U kunt deze koelcontainer huren voor onder meer het vervoeren van etenswaren en dranken. Dit model is, voor het eenvoudig en snel laden en lossen, voorzien van een enkele brede deur en een praktische oprijplaat.

Een goede koelcontainer voor koude hapjes en drankjes

U kunt een betrouwbare koelcontainer huren voor het effectief koel houden van hapjes en drankjes. Voor de horeca is dit natuurlijk een uitkomst. Organiseert u een evenement en weet u eigenlijk niet zeker hoeveel hapjes en drankjes u koel moet hebben staan? Hier hoeft u zich niet druk over te maken als u een koelcontainer huurt. Deze biedt altijd voldoende ruimte om meer dan genoeg koel te houden voor de gasten. De koelcontainers zijn eenvoudig te bedienen door middel van een schakelaar. Wilt u naast een koelcontainer ook een bus huren in Weert of is een koelfunctie niet noodzakelijk? Dan kunt u natuurlijk ook prima bij een ervaren verhuur terecht.

Voordelig een bus huren in Weert

Voor koel- en vriescontainers en het huren van een bus kunt u altijd terecht bij een specialist zoals Douven Verhuur in Weert. Bij dit bedrijf kunt u dan ook prima terecht voor bussen en vrachtwagens. Wilt u een bus huren in Weert, dan heeft u de keuze uit meerdere modellen, zowel met rijbewijs B als met rijbewijs C. Heeft u interesse in de huur van een koelcontainer of wilt u een bus huren in Weert? Maak dan online nader kennis met deze ervaren verhuurpartij via hun website.