Passion 4 Web
Image default
Tweewielers

Een nieuwe Brompton electric met een authentieke uitstraling

De Stromer elektrische fiets is een moderne stadsfiets, maar toch ziet deze fiets er authentiek uit. Deze fiets, en andere bijzondere fietsen, zoals de Brompton electric zijn te koop bij ZwaanBikes in Rotterdam. Dit is een zeer veelzijdige fietsenzaak. Hier bent u welkom voor bijzondere fietsen als de Brompton electric en de Stromer elektrische fiets, maar ook voor een gewone stadsfiets zit u hier goed. Gaat u een dagje naar Rotterdam? Dan kunt u bij ZwaanBikes ook terecht voor het huren van een fiets.

De verschillende modellen van deze elektrische fietsen

Voor zowel de Brompton electric als de Stromer elektrische fiets geldt dat deze fietsen bij ZwaanBikes verkrijgbaar zijn in diverse modellen. Tijdens de fietstochten op deze fietsen geniet u van allerlei moderne snufjes, maar toch zien de fietsen er ouderwets uit op een mooie manier. Op deze manier kunt u deze fietsen gebruiken voor woon-werkverkeer, maar ook zijn deze fietsen zeer geschikt voor een ontspannen fietstochtje in het weekend. Ook zijn deze fietsen geschikt voor diverse ondergronden. Het maakt dus niet uit of u in het vlakke Nederland fietst, of op vakantie in de bergen. U maakt uw fietsritjes zo op een stijlvolle manier. Met deze fietsen koopt u een optimale fiets voor alle fietstochten. U geniet zo jarenlang van de hoge kwaliteit van deze fietsen. De Brompton Electric en de Stromer elektrische fiets zijn uitgevoerd in een zeer stevige kwaliteit.

Bezoek de winkel om alle modellen te bekijken

ZwaanBikes in Rotterdam heeft een ruime keuze uit diverse modellen fietsen. Zo is er altijd een fiets die past bij uw smaak, rijgedrag en bij het landschap waar u doorheen fietst. Zoek dus snel een mooie fiets uit bij deze mooiste fietsenwinkel van de Benelux, vlak bij Rotterdam Centraal. De deskundige medewerkers adviseren u graag, zodat u op een goed passende fiets, die voor u prettig rijdt, weer naar buiten gaat. Bij het uitzoeken van de fiets letten de specialisten ook op het voorkomen van rug-, schouder- en knieklachten.