Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Een nieuwe uitdaging in het buitenland

Denk jij dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging? Groot gelijk heb je. Ga in Aruba aan de slag, want er staan namelijk genoeg vacatures open. Vacatures op Aruba zijn dé perfecte match voor jou, want je hebt altijd een combinatie van lekker weer en een goede en relevante werkervaring op je CV. Het maakt daarbij niet uit hoelang jij in het vak zit. Kom je net van school dan is dat helemaal prima, maar ook als jij al 10, 20 of misschien wel 30 jaar ervaring hebt, is dat helemaal goed. Je bent gewoon toe aan iets nieuws. In dit artikel vertellen wij je waarom je aan het werk moet in Aruba, want Aruba staat niet voor niets bekend als One Happy Island.

Klimaat

Het weer in Aruba is bijna altijd fantastisch. In Aruba is het namelijk bijna het hele jaar rond de 30 graden. Ga je in de periode van oktober t/m januari? Dan heb je kans dat er af en toe wat regen valt, want dat is de ‘winter’ in Aruba. Wees gerust, want het regent niet de hele dag en alsnog is het rond de 30 graden.

Gewoontes

In Aruba kun je lekker langzaamaan doen, want ze zeggen daar ‘poko poko.’ Dit wil letterlijk zeggen langzaamaan. In het begin is dit misschien wennen voor je, want hier in Nederland gaat alles in sneltreinvaart. Geef het even de tijd, maar let op: je zult het heerlijk vinden. Daarnaast zijn familie en gastvrijheid ook heel belangrijk op Aruba.

Feestdagen

Heeft Aruba een feestdag? Dan is dat geen probleem voor je vrienden of familie om naar jou toe te komen. Aruba behoort namelijk tot de ABC-eilanden van Nederland, de Nederlandse Antillen. Hierdoor zijn de meeste feestdagen dus hetzelfde als in Nederland. Handig!

Werken

Natuurlijk moet je naast al het genieten ook nog werken. Dat is geen probleem, want vacatures in Aruba zijn er genoeg. Werk je ook nog in de zorg? Dan heb je al helemaal geluk, want er zijn daarvoor vacatures in overvloed. Zit jij binnenkort op Aruba te werken én te genieten voor een langere periode? Wij denken van wel!

 

https://www.healthz.eu/