Passion 4 Web
Image default
Dienstverlening

Heb je al twee weken last van een klacht? Ga langs bij een Fysio

Ervaar je een lichamelijk klacht die niet na twee weken verdwenen is? Dan is het hoog tijd voor een bezoek aan de fysio. Een lichamelijke klacht die namelijk langer dan twee weken aanhoudt moet behandeld worden met een bepaalde oefening of behandeling. Dit kun je het beste door een fysiotherapeut laten doen of in ieder geval even langs gaan. Het kan een simpele vastzittende spier zijn, maar het kan ook een zenuw zijn die knel zit en dat moet wel zo snel mogelijk verholpen worden anders kan de pijn nog ondragelijk worden. 

De fysiotherapeuten

Bij Yules werken alleen maar gecertificeerde en gespecialiseerde fysiotherapeuten die ook tussendoor op de hoogte blijven van de nieuwste technieken. Bij Yules weten zij dat iedereen uniek is en een zelfde klacht kan op verschillende manieren behandeld worden. Er zal van te voren onderzoek gedaan worden naar waar de klacht precies zit en waar deze vandaan komt, om ervoor te zorgen dat de klacht weg blijft en ook niet meer terug komt. 

Massage

Yules is een fysiopraktijk, maar je kan er ook langs voor een massage. Sterker nog, je kan er een rittenkaart aanschaffen om bijvoorbeeld 5 of 10 ritten te kopen zodat je niet elke keer hoeft af te rekenen en zonder zorgen kunt genieten van een massage wanneer jij dit wilt. Alle massages beginnen bij 45 minuten, daarna lopen deze op naar 60, 90 en 120 minten. Het maakt bij Yules niet uit voor welke massage je gaat, de prijzen zijn gebaseerd op de duur. Een massage van 45 minuten kost 47 euro en de prijs loopt op des te langer je een massage neemt.

Heb je helemaal zin in een ontspanningsmoment en kan je niet meer wachten? Neem dan direct contact op en plan je afspraak direct in! Je kan via de telefoon contact opnemen of via de website.