Passion 4 Web
Image default
Eten en drinken

Een sfeervol restaurant in de buurt van Alblasserdam

Zoekt u een sfeervol restaurant nabij Alblasserdam waar u goed en lekker kunt lunchen of dineren? Kom dan naar restaurant De Krom. De menukaart van dit à la carte-restaurant biedt voor ieder wat wils, dus u kunt er altijd iets bestellen wat u graag eet. Kom samen, met een groep of met uw collega’s naar dit idyllisch gelegen restaurant en laat u verrassen. Het gastvrije en vriendelijke team zal ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Kom uitgebreid lunchen of dineren

Restaurant De Krom in de buurt van Alblasserdam is de plaats bij uitstek om te genieten van een heerlijke lunch of verrukkelijk diner. Voor de gerechten wordt er veel gebruik gemaakt van seizoensproducten. Of u nu een vis- of vleesliefhebber bent of vegetarisch eet: de menukaart biedt een ruime keuze qua uiteenlopende gerechten. Bovendien wisselt de kaart elke drie maanden, zodat u zich steeds weer opnieuw kunt laten verassen. En ook aan de jongste gasten wordt gedacht: er staan kindermenu’s op de kaart. Kortom: wilt u gezellig lunchen, uitgebreid dineren of wellicht een afdelingsetentje organiseren? Bij De Krom is het allemaal mogelijk.

Genieten van de prachtige natuur

Restaurant De Krom ligt midden in de Alblasserwaard, prachtig aan het riviertje de Alblas. Een mooi gebied om te wandelen of te fietsen waarna u kunt genieten van een lekkere lunch of diner in het leukste restaurant vlakbij Alblasserdam. U kunt ook van de natuur genieten vanaf het water: u kunt er een sloep huren voor maximaal zeven personen. Dat is een leuke manier is om een vriendinnendag of een afdelingsvergadering af te sluiten. U kunt eenvoudig een of meerdere sloepen telefonisch reserveren. En u zult merken: buitenlucht maakt hongerig!

Reserveer uw tafel online

Via de website van restaurant De Krom in de buurt van Alblasserdam kunt u snel een eenvoudig een tafel reserveren. U kunt precies aangeven wanneer u wilt komen en met hoeveel personen. U krijgt een bevestiging per e-mail. Reserveren was nog nooit zo gemakkelijk!

Gerelateerde artikelen

Deze wijnhandel heeft de beste wijn in Arnhem

Een heel bijzonder kerstmenu bij dit Grieks restaurant in Hoeven

De perfecte BBQ laat je verzorgen