Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Een unieke muurschildering, ook voor uw huis

Een unieke muurschildering, ook voor uw huis

Iedereen wil sfeer in zijn huis en iedereen verstaat daar iets anders onder. Waar de één een vol kleurrijk huis knus en gezellig vindt, wordt de ander blij van een minimalistische stijl en lichte kleuren. Hoe u uw woning ook heeft ingericht: een pop art schilderij maakt overal goede sier.

Sfeerbepaler

Het is belangrijk om te bepalen wat de sfeerbepaler in uw huis moet zijn. Is dat uw gele bank die altijd weer de aandacht trekt bij binnenkomst? Is die wandkast datgene waar mensen altijd als eerste over beginnen? Of gaat het een muurtekening worden waar mensen de eerste minuten niet uitgepraat over raken? Als u niet onrustig wordt van meerdere sfeerbepalers in huis is een sprekend pop art schilderij natuurlijk ook een mogelijkheid.

Hobby’s en liefdes uitgebeeld

Rik muurschilderingen is hiervoor een goede partij. Waarschijnlijk heeft u al een concreet plan voor uw inrichting, inclusief muurtekening, in uw hoofd. Misschien hebt u alleen wat vage ideeën, maar staat u nog voor van alles open. Nodig Rik muurschilderingen anders gewoon eens uit. Al pratende ontstaat er wellicht vanzelf iets. Het kan helpen om alvast voor u zelf te bepalen wat voor u de belangrijke elementen in uw leven zijn en u graag ziet vastgelegd in een muurtekening of pop art schilderij.

Unieke kunst aan uw muur

Uiteraard komt er iets op of aan uw muur wat u zelf heeft bepaald. U geeft ook aan hoe groot de muurtekening mag worden. Rik muurschilderingen heeft al vaak met dit schildersbijltje gehakt. Hij voelt goed aan wat u wilt, wat bij u past en geeft u graag vrijblijvend advies. Neem ook de tijd om een besluit te nemen. Een muurtekening kan behoorlijke impact hebben op de sfeer in de betreffende ruimte. Een prachtig pop art schilderij is natuurlijk in elke kamer op zijn plaats.