Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Warmteplan

Warmteplan

Lees in deze tekstblog over warmteplan, het isoleren van een woning of bedrijfspand. Een huis isoleren biedt veel comfort. Een woning of bedrijfspand wat goed geïsoleerd is houdt in de winter de warmte vast, in de zomer de koelte van de airco, en goede isolatie is ook gelijk geluidsisolatie. Reden te meer om warmteplan in de arm te nemen en de isolatie van je woning of bedrijf alle aandacht te geven.

Huis isoleren

Kijk op de site over huis isoleren en de mogelijkheden. Nu denken velen dat het met de isolatie van het huis wel goed zit, maar in de praktijk valt dat tegen. Een voorbeeld hierin, de zolder. Als de zolder in de zomer warm is, dan is de woning niet goed geïsoleerd. In de winter gaat de warme lucht via de vloeren en het trapgat naar boven, dit omdat warme lucht stijgt, en zo stook je voor buiten.

Alles krijgt aandacht

Het is van belang dat een woning of bedrijfspand rondom geïsoleerd wordt door warmteplan. Huis isoleren betekent dat niet alleen het dak, maar ook de vloeren gevels ramen deuren, kortom volledig. Of dit in orde is, is ook eenvoudig te ontdekken. Als je in een pand bent en er vliegt een straaljager over die je binnen goed kan horen, dan is het pand niet overal goed geïsoleerd.

Je verdient het terug

Huis isoleren door warmteplan leidt tot een lagere energierekening dus je verdient het terug. Huis isoleren door warmteplan moet je dan ook zien als een investering, want je hebt een lagere energierekening en het pand is meer waard. Daar bovenop komt dan meer comfort zoals een stiller pand, een koeler pand in de zomer en warmer in de winter. Ga voor huis isoleren naar warmteplan voor het beste resultaat.

https://www.warmteplan.nl/