Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Roestvast stalen producten op maat

Voordelen RVS

Zowel de farmaceutische als de petrochemische en de voedingsindustrie maken veel gebruik van roestvast staal (RVS). RVS is namelijk erg slijtvast en zeer hittebestendig. Bovendien bestaan er bepaalde soorten RVS die zelfs in de meest zure omgeving onaantastbaar blijven. HenF Lichtenvoorde specialiseert zich daarom al jarenlang in de productie van RVS onderdelen. Hun team beheert alle moderne bewerkingstechnieken, waardoor HenF zich dan ook perfect op de productie van RVS maatwerkproducten kan richten.

RVS lassen

RVS wordt op diverse manieren bewerkt. RVS lassen is één van de meeste gebruikte technieken. HenF Lichtenvoorde beschikt dan ook over gecertificeerde lassers die de nodige ervaring en kennis bezitten om tot een mooi einderesultaat te komen. RVS lassen gebeurt namelijk met specifieke apparatuur in een veelzijdig machinepark. Het lassen is dan ook een complexe taak die alleen door de beste vakmensen uitgevoerd kan worden.

RVS lasersnijden

Om specifieke vormen uit RVS plaatwerk te snijden, maakt HenF gebruikt van een laser. RVS lasersnijden is een innovatieve techniek, waardoor alle mogelijke vormen op maat uit RVS gesneden kunnen worden. Bovendien beschikt HenF over moderne apparatuur die eveneens toelaat RVS buizen te graveren. Dankzij RVS lasersnijden is het eindproduct niet alleen van de hoogste kwaliteit, het resultaat is ook nog eens perfect op uw wensen afgestemd!

Gespecialiseerd en vakkundig team

Naast lassen en lasersnijden zorgt HenF Lichtenvoorde ook voor RVS knippen, slijpen en polijsten. HenF werkt enkel met vakkundige lassers die over verschillende certificaten beschikken. Ze beschikken dan ook over een grondige kennis van alle bewerkingstechnieken en het bijbehorende materiaal. Het is dan ook niet voor niets dan HenF zowel in het binnen- als in het buitenland bekend staat om zijn perfect afgewerkte RVS maatwerkproducten!

https://www.henf.nl/

Gerelateerde artikelen

Vijf praktische stappen om de 5s methode toe te passen

Zorg voor een bijzondere prijs met een gepersonaliseerde medaille!

Bootcamp in Amersfoort