Passion 4 Web
Image default
Eten en drinken

Ga je voor een gezellige High Tea of lunch?

Heb je binnenkort iets te vieren of wil je iemand verrassen? Doe dit dan met een gezellige High Tea of lunch. Dan komt nu de vraag, voor welke van de twee  ga je?. Beide hebben verschillende lekkernijen, maar er zijn ook grote verschillen. Zo is een lunch vaak één gerecht en geniet je met de High Tea van verschillende hapjes. Wel is een lunch vaak wat meer budgetproof.

High Tea of lunch?

Tussen een High Tea en lunch zitten best grote verschillen. Een lunch bestaat vaak uit een lekker broodje of salade. Je kiest vaak één soort of twee verschillende broodjes. De broodjes zijn vaak groot genoeg om te zien als hele maaltijd. De lunch wordt vaak genuttigd tussen 12:00 en 14:00. Een High Tea daarentegen is meer een beleving. Je geniet van verschillende kleine en zoete hapjes. De High Tea wordt vaak wat later genuttigd dan de lunch, namelijk tussen 14:00 en 17:00. Zowel een High Tea als lunch is een super leuke manier om iets te vieren. Al voelt een High Tea vaak wel net iets feestelijker aan door alle leuke taartjes.  

Verschillende gerechten

Een lunch bestaat vaak uit één soort broodje of salade. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit een lekker broodje zalm, carpaccio, kip of kruidenkaas. De salades bestaan vaak uit een salade met vis, kip, vlees of kaas. Ook zijn er speciale vegan salades. Daarentegen wordt er bij een High Tea veel verschillende hapjes geserveerd. Je kan denken aan zoete hapjes als scones, cakes, taartjes en chocolaatjes en hartige hapjes als een quiche en mini sandwiches. Beide hebben voordelen. Zo weet je bij een lunch zeker dat je het hele gerecht lekker vind, maar heb je bij de High Tea meer keuze en variatie op dat moment. 

Lunch thuis bezorgen

Wil je een lekkere lunch thuis laten bezorgen of iemand anders verrassen? Laat de lunch dan thuis bezorgen. Hoe leuk is het wanneer iemand jarig is, thuis wordt verrast met een kant en klare lunch met bubbels? Een lunch thuis laten bezorgen is ook ideaal voor wanneer jij na een lange tijd weer eens hebt afgesproken met een vriendin of familielid. Of wanneer je op zaterdagmiddag ineens onverwachts bezoek krijgt van familieleden. Zo is er ook nog een groepslunch, dan ben je in 1 keer klaar zonder moeite te hoeven doen. Het enige wat je moet doen is de bestelling plaatsen en een adres opgeven. De lunch wordt dezelfde dag nog bezorgd. Nog wat lekkers voor bij de koffie? Bestel er dan gelijk een lekkere donut, koek of gebakje bij. 

High Tea op locatie

Een High Tea is altijd een goed idee. Iedere locatie heeft een eigen sfeer. Het voordeel is dat je uit veel High Tea restaurants per stad kunt kiezen. Van schattige of chique restaurant tot gezellige en hippe cafeetjes. Ook heeft iedere locatie vaak net iets verschillende hapjes, dit wordt per locatie aangegeven. Wil je het nog net iets feestelijker maken? Bij sommige locaties krijg je er ook een glaasje prosecco bij. Natuurlijk kan je dit er vaak ook bij bestellen. Maak er een fantastische ervaring van en geniet samen van dit feestelijke moment!