Passion 4 Web
Image default
Marketing

Hoe wordt goede content geschreven?

Heb je veel likes, shares en views? Dit is natuurlijk super, maar wij weten allemaal dat dit niet altijd brood op de plank hoeft te brengen. Is de content die op jouw website staat aan het wachten tot deze weer eens wordt gelezen? Dan is het aan te raden om je content een flinke boost te geven. Zo worden lezers omgetoverd in leads en die worden weer omgetoverd naar klanten.

Ken je doelgroep

Als je wilt dat jouw content bij jouw doelgroep aanslaat dan is het natuurlijk belangrijk dat je weet voor wie je de content schrijft, wat weer een onderdeel is van zoekmachine optimalisatie. Een boodschap overbrengen, meer conversies behalen, bij welk doel ook de kennis die jij hebt over je doelgroep is al het halve werk. Je moet weten welk aas je moet gebruiken zodat jouw doelgroep begint te bijten.

Buyer persona

Op deze manier leer jij jouw doelgroep kennen. Met het opstellen van een ‘buyer persona’ kun je een profiel schetsen van jouw potentiële klant. Denk na over bijvoorbeeld de achtergrond van je doelgroep. Denk hierbij na over bijvoorbeeld opleiding, bedrijfsnaam, heeft jouw potentiële klant wel of geen functietitel? Wat kunnen de voorkeuren zijn van jouw potentiële klant? Op welke websites zouden jouw potentiële klant het liefste zitten? Hoe zouden jouw potentiële klanten winkelen? Als je deze informatie duidelijk hebt ben je nog niet klaar, dan ga je onderzoeken waar jouw potentiële klanten blij van worden en wat niet.

De content marketeer voor jou

Dit is natuurlijk allemaal niet zo makkelijk, maar gelukkig kun jij je content marketing laten uitbesteden. Welke visie je ook voor ogen hebt Digital Marketing is jouw betrouwbare, betaalbare en flexibele freelance SEO specialist die jouw online marketingdoelen graag voor je realiseert. Ben je er klaar voor om jouw online marketingdoelen te behalen en te groeien als bedrijf? Bij content marketing is het uiterst belangrijk om een goede strategie op te bouwen. Vraag snel een vrijblijvend adviesgesprek aan en laat jouw online marketing naar het volgende niveau tillen! Bekijk onze verschillende online marketing pakketten, zoals onze SEO pakketten en SEA pakketten.

https://wj-digital-marketing.nl/