Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Heel eenvoudig Psychedelische paddo’s kweken in 4 stappen met de Fresh Mushrooms kweekset

Ben je benieuwd naar de positieve effecten van microdosing en overweeg je wel eens om zelf psychedelische paddo’s te kweken? Aarzel dan niet langer en lees snel door, want in deze blog bieden wij jou meer inzicht over het kweken van psychedelische paddo’s. Sinds 2008 is de verkoop van paddo’s in Nederland illegaal geworden en sinds die tijd zien we steeds betere kweeksets geïntroduceerd worden. Veel van die kweeksets werken over het algemeen op dezelfde manier, maar vandaag leggen wij jou uit hoe je te werk gaat met de Fresh Mushrooms kweekset. In vier eenvoudige stappen leggen wij je uit hoe je zelf psychedelische paddo’s van topkwaliteit creëert.

  1. Haal een Fresh Mushrooms kweekset in huis

Voordat we zelf paddo’s kunnen kweken is het zaak om hiervoor een goed werkende kweekset aan te schaffen, in dit geval de Fresh Mushrooms kweekset. Heb je moeite om een goede kweekset te vinden, zoek dan op de term ‘Growkit’. Deze term wordt veel gebruikt in de wereld van paddo’s kweken. Je kan heel eenvoudig online zo’n growkit aanschaffen. Wij raden je aan om de website van Dutch Micro Dosing te bezoeken voor een Fresh Mushrooms kweekset. Met de Dutch Micro Dosing Grow Kit kweek je eenvoudig kwalitatief goede paddo’s.

  1. Zorg voor een koude omgeving voor je kweekset

Direct na het ontvangen van je Fresh Mushrooms kweekset is het belangrijk om de zo snel mogelijk in een koude omgeving te plaatsen. Plaats je kweekset daarom gedurende 24 uur in je koelkast. Zo kan de kweekset van te voren goed rusten, wat goed is voor de kwaliteit van de kweek.

  1. Lees de instructies en volg deze op

Na deze 24 uur kan je de growkit uit de koelkast halen en lekker aan de slag gaan. Het opzetten van het pakket is erg eenvoudig. Haal de kweekset uit de verpakking, plaats de kweekset in de growbag en vorm deze strak om de kweekset heen. Zie je al kleine paddokopjes verschijnen, zet dan de growbag recht omhoog. Zorg dat je om de dag de growbag even 1 minuutje opent om de binnenkant van de zak te sproeien met water middels een plantenspuit. Spuit nooit direct op de kweekset zelf.

  1. Tijd om te oogsten

Zie je de hoedjes van de paddo’s openstaan? Breekt het vliesje dat daaronder zit ook? Gefeliciteerd! Je hebt nu je eigen paddo’s gekweekt. Zorg dat je vóór het consumeren van de paddo’s je goed inleest over het gebruik van paddo’s. Laat je eventueel nog informeren door een gespecialiseerde arts.

 

https://dutchmicrodosing.com/