Passion 4 Web
Image default
Tweewielers

Het online bestellen van fietstassen

Wil je fietstassen bestellen zodat je een lange fietsrit kan maken? Bekijk dan nu het hele assortiment van Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk, nabij Nijmegen. Ontdek welke fietstassen bij jouw passen en begin met het bestellen van de tassen. Ze zijn enorm handig als je een boodschap moet doen en je bent op de fiets. Je kan genoeg meenemen qua boodschappen. Het bestellen van de fietstassen gaat gemakkelijk via de website of je komt langs in de showroom van het bedrijf.

Fietstassen bestellen voor op de CUBE Access?

Naast het bestellen van fietstassen is het ook mogelijk om een CUBE Access te bestellen. De CUBE Access is een comfortabele mountainbike. De fiets is speciaal ontworpen voor de avontuurlijke dame. De CUBE Access is perfect al je wilt toeren in de bossen, maar ook op de weg is deze mountainbike een comfortabele fiets. Wil jij ook je doelen verbeteren en verplaatsen? Ontdek dan nu wat de CUBE Access allemaal te bieden heeft voor jou. Het is bij Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk, nabij Nijmegen mogelijk om een proefrit te maken op een CUBE Access. Zo ontdek je gelijk wat een comfortabele mountainbike het is. Het is dan ook gelijk mogelijk om de hele showroom te zien. Je ontdekt alle fietsen en je kan ook gelijk een proefrit maken voor de fietsen. Zo weet je gelijk welke fiets echt iets voor jou is.

Doorzoek het volledige assortiment

Twijfel je nog of je fietstassen wilt bestellen? Of wil je een proefrit maken op de CUBE Access? Ontdek dan nu wat de showroom te bieden heeft. In de showroom van Hans Lemmens Tweewielers staan alle fietsen, racefietsen en mountainbikes uitgestald, zodat je ze makkelijk en goed kunt bereiken. Wil je ook een proefrit maken? Vraag een van de medewerkers om hulp. Zij maken de fiets gereed voor een proefrit.