Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Hoe je een top surprise party maakt voor jouw partner

Zin om een feestje te organiseren voor je partner? Een surprise party is natuurlijk altijd wel leuk om te doen. Het wordt altijd gewaardeerd en je houd er ontzetten veel leuke herinneringen aan over! Daarom geven wij je paar tips hoe je een toffe surprise party organiseert.

Decoratie

Zorg voor feestelijke decoratie in huis en als je het buiten wilt geven: voor buitenshuis. Het kan zijn dus dat je de volgende items nodig hebt:

  • Extra stoelen
  • Statafels
  • Slingers
  • Partytent
  • Extra tafels

Dit hoef je niet allemaal te kopen. Er is veel te huur. Bovendien heb je misschien wel vrienden waarvan je bijvoorbeeld statafels kunt lenen. Zo hou je de kosten in de hand. Bovendien gaat het feest zo vooraf bij gasten ook al een beetje leven.

Diner aan huis

Echt een top idee? Denk dan ook aan een diner aan huis. Zo heb je voor iedereen allemaal lekker hapjes in huis. Het voordeel van een diner aan huis dat je geen zorgen hoeft te maken dat het opvalt. Thuis vooraf hapjes maken is lastig. Als je tenminste wil dat het niet opvalt. Met een diner aan huis heb je dat probleem dus opgelost.

De juiste gasten

Check ruim van tevoren een beetje terloops, wie jouw partner zelf zou uitnodigen als hij of zij een feestje zou geven. Niets zo vervelend als dat er iemand niet uitgenodigd is, die jouw partner wel had willen uitnodigen.

Wat je verder voorkomt is dat je iemand uitnodigt van wie je weet dat jouw partner diegene niet zou uitnodigen. Ook dat wordt anders een lange zit. Het is dus belangrijk om hier goed naar jouw partner te luisteren. Anders is het, ondanks alle voorbereiding, niet een super geslaagd feest.

Last minute

Vaak is last minute niet goed, maar wel met een surprise party. Het is helemaal niet erg als het niet helemaal perfect is. Het voordeel van last minute is dat de kans kleiner is dat iemand zich verpraat. Dat is in dit geval dus enorm belangrijk.

Goede smoes

Natuurlijk heb je een goede smoes nodig, om ervoor te zorgen dat jouw partner voor het feest even een half dagje weg is. Zo heb jij de tijd om, met hulp waarschijnlijk, de ruimte aan te kleden en alles neer te zetten. Natuurlijk moet je ook niet vergeten om een goede drankvoorraad in huis te hebben.