Passion 4 Web
Image default
Auto's en Motoren

Motorcursus.nl geeft de beste motor theoriecursussen

Een theoriecursus motor, die kan je het beste volgen bij Motorcursus.nl. Waarom? Wij hebben een ongelofelijk hoog slagingspercentage, geven op een leuke en effectieve manier les, gebruiken geen saaie boeken tijdens onze les en we hebben maar 1 dag nodig om jou de motor theorie aan te leren.

Vind je het moeilijk te geloven dat wij jou alle motor theorie echt in 1 dag aan kunnen leren? Je kan het echt van ons aannemen want het is echt waar! Sterker nog, we hebben niet eens een hele dag nodig maar enkel een halve dag. Op dezelfde dag dat je de motor theorie komt leren ga je ook nog eens examen doen bij het CBR. Dit doen we in de middag, aansluitend aan onze cursus.

Na veel onderzoek te hebben gedaan is het zeer effectief gebleken om direct na het leren het examen te maken. De lesstof zit immers dan nog mega vers in je hoofd. Daarnaast is een klassikale uitleg en les ook veel effectiever dan zelf met je neus de saaie boeken induiken. Je hoeft voor onze cursus dan ook geen theorieboeken aan te schaffen, wij leren jou de theorie namelijk helemaal anders aan.

Klassikaal les van een docent met een flinke dosis aan kennis en ervaring, voorbeelden uit de praktijk, ondersteunende foto’s en afbeeldingen, de meest slimme trucjes en ezelsbruggetjes voor de theorie die je moeilijk vindt en oefenexamens, zo ziet onze cursus er in het kort uitgelegd uit.

Scherpe cursusprijs met vele extra’s

Of jij nu de cursus motor theorie in Amsterdam wilt volgen of elders in het land, met motorcursus.nl kan het allemaal! Je hebt bij de inschrijving de keuze uit vele data en meerdere locaties.

Bij ons betaal je een scherpe cursusprijs. En binnen deze prijs zitten ook nog eens vele extra’s. Wij zorgen namelijk voor drankjes tijdens het leren en een heerlijk lunchpakketje. Je hoeft dus niet thuis jouw boterhammen te smeren, de lunch wordt uitstekend door ons verzorgd. Wanneer jij dit wilt kunnen wij een examenplek bij het CBR voor je reserveren. En je hoeft je niet druk te maken over hoe je bij het CBR komt, wij zorgen voor vervoer vanaf onze locatie naar het CBR en weer terug.

Zien we jou ook binnenkort binnen 1 dag slagen voor de motor theorie?

https://www.motorcursus.nl/