Passion 4 Web
Image default
Afvalverwerking

Hulp bij de aanstaande huisontruiming

Alle Rommel Opgeruimd, wat een leuke naam voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leeghalen van woningen! De firma heeft haar basis in Noordwijkerhout. Deze gemeente wordt wel het hart van de bollenstreek genoemd. Noordwijkerhout ligt vlak bij steden als Den Haag, Leiden en Amsterdam. De klanten van ARO -zowel particulieren als ondernemingen- komen dan ook voornamelijk uit het westen van het land. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat u niet welkom bent als u meer richting het noorden, zuiden of oosten woont. Het Alle Rommel Opgeruimd-team omschrijft haar werkwijze bij een huis leegruimen als voordelig, gemakkelijk en snel. Wij zijn het 100% eens met deze typering. De prijzen zijn concurrerend, een afspraak maken is zo gebeurd, al het werk wordt u uit handen genomen en de klus is geklaard voor u er erg in hebt.

Dat ARO meer doet dan een woning ontruimen na overlijden blijkt uit ‘Voor wie, wanneer en voor wat?’ Een opsomming die op allerommelopgeruimd.nl staat vermeld:

boedelruiming; opleveren huurwoning; archief vernietiging; tuin opknappen; overlijden; mantelzorg; beëindiging huurovereenkomst; faillissementen; bedrijfsbeëindiging; bewindvoerders; overplaatsing naar een verzorgingshuis; senioren; bejaarden; expatservice;

verhuur-klaar en verkoop-klaar maken van woningen, appartementen, bedrijfsruimten, kantoren, winkelpanden, etc.

In het logo van ARO ziet u een bezem en dat is niet voor niets. In tegenstelling tot andere opruimbedrijven zorgt Alle Rommel Opgeruimd ervoor dat het huis / appartement bezemschoon wordt opgeleverd. Dit betekent dat de verhuurder of eigenaar van het pand gegarandeerd akkoord gaat tijdens het opleveren. Alle ruimtes worden leeggehaald, ontdaan van stoffering, haakjes in de muren et cetera. Als laatste wordt er schoongemaakt zodat de volgende bewoner meteen kan beginnen met inrichten. Voor u zou dit waarschijnlijk een belastende opdracht zijn, voor ARO allerminst. De medewerkers zien het als een uitdaging om zo netjes, discreet en verantwoord mogelijk te werken. Het team is groot genoeg, dus de deadline wordt altijd gehaald. Die discretie zult u zeker waarderen; schreeuwende logo’s en felle kleuren, daar doet Alle Rommel Opgeruimd niet aan.

 

ARO is zeven dagen per week telefonisch en per mail bereikbaar: 0252 – 742 493, info@allerommelopgeruimd.nl.

https://www.allerommelopgeruimd.nl