Passion 4 Web
Image default
Industrie

Ketelplaten van de experts uit Geldermalsen

Bent u op zoek naar ketelplaten van uitstekende kwaliteit? Bij De Jong & Lavino BV. uit Geldermalsen bent u in goede handen voor deze producten. Het assortiment van deze experts is zeer diep en breed. Met een ruime keuze aan verschillende opties voor ketelplaten is er altijd wel iets dat aan zal sluiten bij uw wensen.

Ketelplaten geheel naar uw wensen gemaakt

Wanneer u expertise zoekt in de ketelbouw, dan hoeft u niet langer verder te zoeken. In Geldermalsen zitten de experts van De Jong & Lavino BV. voor u klaar om u te helpen met de allerbeste toepassingen. Deze producten voldoen geheel aan de richtlijnen zoals gesteld door Europa, waardoor uw product kwalitatief niet alleen van uitmuntende kwaliteit zijn, maar daarnaast ook nog eens volledig correct zijn gemaakt. Deze experts in staalbouw leveren maar al te graag hun producten aan u. Heeft u specifieke eisen en wensen voor uw project? Dan is het geen enkel probleem voor deze specialisten op opties op maat aan te bieden.

Ketelplaten geheel naar uw wensen gemaakt

Een ketelplaat van dit bedrijf is er in tal van verschillende maten. De maximale lengte hiervan is tot 14000 mm en de breedtes gaan van 2000 mm tot 4000 mm. De diktes zijn er in een ongelofelijk groot aanbod. Dit gaat van een zeer smalle 5 mm tot wel 150 mm. Het zou natuurlijk kunnen dat deze maten niet aansluiten bij uw wensen. Dat is geen enkel probleem! Laat aan de specialisten van dit bedrijf weten wat het is waar u naar verlangt, en zij gaan aan de slag met het maken van een oplossing op maat. De producten zijn, ongeacht hun omvang, altijd voorzien van een 3.1 en of een 3.2 certificaat. Voor platen en profielen rekent u op een snelle en vakkundige levering, uitstekende productie en producten waar u veel plezier van zal hebben.