Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de achtergrond van deze populaire merken scooters!

Ben jij geïnteresseerd in een scooter, maar begrijp je het verschil tussen de verschillende modellen niet? Geen probleem, dat is helemaal niet raar! Het is belangrijk om te ontdekken wat de achtergrond en eigenschappen zijn van een scooter. Zo leer je een model te begrijpen. In deze blog behandelen we drie populaire merken scooters. Lees dus gauw verder en ontdek de achtergrond en eigenschappen! 

1. Vespa

Vespa is een merk van scooters dat in 1946 in Italië werd opgericht. De naam Vespa betekent “wesp” in het Italiaans, en het logo van het bedrijf is een gestileerde versie van een wesp. Vespa scooters staan bekend om hun unieke ontwerp, dat een step-through frame en body omvat, evenals grote wielen. Vespa scooters zijn verkrijgbaar in verschillende motorgroottes, van 50cc tot 200cc. Vespa valt onder het merk Piaggio, waaronder ook weer andere populaire scooters worden geproduceerd. Zo is er de Piaggio Zip en Liberty. Daarnaast produceren ze ook de MP3, die beschikt over drie wielen. 

2. SYM

SYM is een Taiwanese onderneming die scooters, motorfietsen en ATV’s produceert. Het bedrijf werd opgericht in 1954, en zijn naam staat voor San Yin Machinery. SYM scooters staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid, evenals hun moderne ontwerpen. SYM biedt een breed gamma scooters aan, van 50cc tot 250cc. Een populair en gangbaar model is de HD300. Dit is een 278cc eencilinder, die erg krachtig en zuinig is. 

3. Kymco

Kymco is een Taiwanees bedrijf dat scooters, motorfietsen en ATV’s produceert. Het bedrijf werd opgericht in 1963 en zijn naam staat voor Kwang Yang Motor Company. Kymco scooters staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid, evenals hun moderne ontwerpen. Kymco biedt een breed assortiment. Hieronder vallen modellen die erg verschillen in design en vermogen. Dit ruime assortiment, evenals producten van Vespa en SYM, vind je bij DAB Scooters & Motoren.

https://www.dab-scooters.nl/