Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Kleurrijke schoenen

De drie meest voorkomende schoen kleuren die je andere mensen ziet dragen op straat, op school of je werk zijn wit, zwart en bruin. De meeste mensen kiezen voor één van die drie kleuren, omdat het overal bij past. Alles wordt dan een beetje eentonig, maar kinderen kunnen makkelijker schoenen dragen van allerlei soorten kleuren. Zouden volwassenen ook wat vaker andere kleuren schoenen aantrekken?

Schoenen voor tijdens het werken

Werk je in de bouw, dan is het logisch en verstandig dat je stevige schoenen aantrekt om jezelf beter te beschermen en donker van kleur zodat de viezigheid minder opvalt. Ben je iemand die veel met mensen werkt zoals een serveerster of een hoogbetaalde beroep zoals een advocaat dan moet je netjes gekleed zijn en moet alles bij elkaar passen. Werk je op kantoor of ben je zelfs politieagent, dan kan je best rode of paarse schoenen aandoen. Nu denk je vast bij jezelf “Een politieagent in knalrode schoenen?”Ja dat kan stel als hij of zij undercover moet denkt niemand dat je voor de politiek werkt. 

Pantoffels

Pantoffels zijn heerlijk om thuis tijdens de wintermaanden aan te doen en er lekker in te relaxen en tot rust te komen. Je kan het makkelijk aan en uittrekken, het zit lekker en het houdt je voeten lekker warm. Je draagt ze uiteraard thuis, dus waarom zou je dan een simpele kleur kiezen als je favoriete kleur bijvoorbeeld geel is dan koop je lekker gele pantoffels wat helemaal van jou zijn en waar jij je goed en lekker in bij voelt. Thuis moet jij jezelf kunnen zijn en lekker je gang gaan en uitstralen door wat lekker opvallend kledingstukken aan te doen, bekjik het assortiment bij Shoelia. 

Kinderschoenen

Kinderen zijn heel makkelijk in wat ze willen en wat ze aan willen trekken. Ze komen altijd met de meest gekke, opvallende en kleurrijke outfits aan. Natuurlijk zijn er paar plekken en scenario’s waar ze netter gekleed voor moeten zijn, maar als het om schoenen gaat kunnen ze alle kleuren van de regenboog hebben. Als kind zijnde letten de mensen niet echt op wat voor kleur schoenen je aan hebt, dus je kan lekker naar school gaan met roze schoenen of blauw gemengd met groen het maakt allemaal niet uit als het kind er maar zelf blij mee is. 

 

https://www.shoelia.nl/