Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Krijg de scheiding goed rond met een mediator

Een vakbekwame mediator die helpt bij scheidingen

Indien u gaat scheiding komt daar veel bij kijken. Scheiden is een zwaar proces. Het heeft veel invloed op het welzijn van u en uw gezin en op praktische en financiële situaties. Scheiden Arnhem via mediator Arnhem kan u goed helpen de scheiding te doorlopen. Door middel van verschillende gesprekken wordt de scheiding in gang gezet en de bijbehorende documenten samen met de mediator Arnhem op orde gesteld. Scheiden Arnhem kijkt denkt mee met uw situatie.

Afspraken maken met alle betrokkenen

iedereen die betrokken is bij de scheiding zoals de partners en kinderen kunnen terecht bij Arnhem scheiden. Arnhem mediator scheiden zorgt voor gesprekken zodat iedereen het met elkaar eens wordt. In een speciaal plan worden afspraken vastgelegd tussen de betrokkenen. Hierin staat onder andere de omgangsregeling met kinderen en andere dingen die geregeld moeten worden zoals zaken over de woning en bezittingen. Van Den Dungen mediation werkt professioneel en empathisch aan de hand van een stappenplan met oplossingsgerichte werkwijze.

Kies voor de ervaren Arnhem mediator scheiden.

Bij echscheiding Arnhem worden ook financiële afspraken vastgelegd in het plan. Denk hierbij aan partner of kinderalimentatie. Ook wordt er een ouderschapsplan opgesteld omtrent de kinderen zoals een omgangsregeling waarbij voor beide ouders een win win situatie ontstaat. Echscheiding Arnhem zorgt ervoor dat u de inboedel met uw partner gelijk kunt verdelen zodat ieder zijn eigen aandeel krijgt en tevens wordt huisvesting besproken.

Kosten voor de mediation

Voor mediation is subsidie aan te vragen via de rechtsbijstand. Vaak betaald u dan een kleine bijdrage zelf. Deze bijdrage is inkomensafhankelijk en bedraagt tussen de 54 en 109 euro. Ook subsidie is inkomens afhankelijk. Bij een te hoog gezamenlijk inkomen kan het zijn dat u niet meer in aanmerking komt voor subsidie. Het uurtarief is dan een bedrag van 65 euro per elke partij. Er zijn geen extra kosten.

https://www.vandendungenmediation.nl/