Passion 4 Web
Image default
Dienstverlening

Laat de interieurarchitect u voorzien van een prachtig ontwerp

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren interieurarchitect in de omgeving van Amsterdam, dan kunt u terecht bij Alexander van Straten. Zij zijn gespecialiseerd in zowel woning- als interieurontwerpen en ze voorzien particulieren van gedegen interieuradvies. Hierdoor zorgen ze ervoor dat uw woning volledig voldoet aan uw wensen en eisen. Het architectenbureau is aangesloten bij de branchevereniging van Nederlandse architectenbureau. U weet daarom dat zij werken volgens de wettelijke richtlijnen.

Bekijk hun gerealiseerde projecten en ontdek de mogelijkheden

Een woning heeft veel functies en wordt dus niet alleen als woonruimte gebruikt. Veel mensen werken tegenwoordig (deels) vanuit huis, waardoor ze hier veel tijd doorbrengen. De woon- of werkruimte zegt dan ook iets over wie we zijn als persoon. Het gaat hierbij niet alleen over het exterieur, maar ook over het interieur. Wanneer u dit volledig laat afstemmen op uw wensen en behoeften, zorgt u voor een fijne woonplek waar u uw tijd heerlijk kan doorbrengen en die écht meer waarde creëert. Schakel de hulp in van dit architectenbureau in Amsterdam, en creëer samen een woning met een goede balans. Ze realiseren een woning met essentiële materialen en de juiste verhoudingen. Dat is zichtbaar in de projecten die ze hebben gerealiseerd in Nederland, maar ook in Europa en de Verenigde Staten. 

Neem gerust eens contact op met de specialisten voor meer informatie

Alle meubels van deze interieurarchitect zijn te herkennen aan ongepolijste en pure ontwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een unieke stoel of lamp. Iedere interieurarchitect van ons bureau in de regio van Amsterdam zorgt ervoor dat u zich helemaal thuis voelt in uw nieuwe woning of werkplek. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met hen op via de contactgegevens op hun website. Ze vertellen u graag meer over de mogelijkheden en laten u voorbeelden zien van hun gerealiseerde werk.

https://www.alexandervanstraten.com/