Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Lunchen in De Bilt

Lunchen in de Bilt

Als u heerlijk wilt lunchen, dan kunt u terecht bij Restaurant De Witte Zwaan aan de Dorpsstraat in De Bilt. Dit restaurant De Bilt is ieere week op donderdag en vrijdag geopend voor lunch. In een sfeervolle ambiance midden in het ‘oude dorp’ van De Bilt kunt u genieten van de beste gerechten uit de moderne Franse keuken. In de zomer en bij goed weer kunt u ook genieten van de lunch in de rustig gelegen tuin achter het restaurant.

U bent u van harte welkom voor een gezellige lunch met vrienden of een zakelijke lunch. Ook is het mogelijk om met een grotere groep van een heerlijke lunch te genieten. Neem hiervoor contact op met het restaurant.

Menu met seizoensinvloeden

De kaart bestaat uit smaakvolle seizoensgerechten en er wordt gebruik gemaakt van verse, meestal lokale, ingrediënten. Lunchen in de Bilt wordt zo een heerlijke belevenis waarvoor u zeker vaker terug wilt komen. Ook als u iemand anders graag een lunch de Bilt cadeau wilt doen, behoort dit tot de mogelijkheden. Bij het restaurant zijn cadeaubonnen verkrijgbaar, welke ook nog eens in stijl kunnen worden verpakt.

Aandacht voor uw wensen

Bij dit restaurant De Bilt heeft men aandacht voor uw wensen. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Eventuele dieetwensen kunt u van te voren aangeven. Ook als u een eindtijd heeft voor uw bezoek kunt u dit aangeven en wordt er door de keuken rekening gehouden met uw vertrektijd. U hoeft zich daarom nergens druk te maken en kunt ten volle genieten van uw lunch! Of u nu kiest voor het lunchmenu met twee of drie gangen, of liever á la carte bestelt, een lunch De Bilt is altijd van uitstekende kwaliteit.

https://witte-zwaan.nl/