Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Meer positiviteit in je gedrag

We zijn wie we zijn en dat kunnen we niet veranderen. Ik ben nu eenmaal zo. Twee uitspraken die slechts gedeeltelijk waar zijn. Nee, we kunnen niet iemand anders worden, we kunnen wel stukje bij beetje kleine veranderingen aanbrengen in ons gedrag. Ook sociaal gewenst gedrag is prima aan te leren. Zo maak je ook van werken aan jezelf en van leren een mooie deugd.

Deugden in de praktijk

Positieve eigenschappen kan je lezen in een boekje of in een training, maar ze aanleren doe je in de praktijk. Een deugd is uit te leggen als positief, moreel juist en wenselijk gedrag. Ook jij kan die goede vriend of echte collega worden, door simpelweg niet altijd eerst aan jezelf te denken. De Mooiermens.app is daarbij jouw steun, vraagbaak en toeverlaat. Je zal ontdekken hoeveel extra, en positief, levensplezier jou dat geeft.

Werken aan je SDG’s

Sustainable Development Goals, afgekort als SDG’s, zijn doelen die de Verenigde Naties heeft opgesteld voor het werken aan een betere wereld. In het Nederlands zou je kunnen spreken van duurzame ontwikkelingsdoelen. Als we al deze 17 SDG’s implementeren en bereiken, hebben we met z’n allen een veel beter leven op onze aarde. Stel je bijvoorbeeld voor dat er geen honger meer in de wereld zou zijn? En dat jij daar een kleine bijdrage aan kan leveren. Welke deugd zou je daar voor inzetten? SDG’s implementeren is geen sinecure, maar hoe meer mensen meewerken, hoe groter de kans van slagen. Dit lijkt ons een hele mooie motivatie om meer te gaan focussen op gewenst gedrag, bij jezelf en daardoor ook bij de mensen om je heen. Wees een voorbeeld. De Mooiermens.app geeft enorm veel informatie en is een goede basis om te starten. De wereld verbeteren begint immers niet bij je buurman, maar bij jezelf.

https://www.mooiermens.app/